Καταιγιστικός ο Πύρασος, 7-0 τον Θησέα σε φιλικό στο ΕΑΚ

Ένας καταιγιστικός κατά διαστήματα Πύρασος, επικράτησε με 7-0 του Θησέα στο φιλικό που έγινε σήμερα στο ΕΑΚ. Αν και στα φιλικά συνηθίζουμε να λέμε ότι δεν μετρούν τα αποτελέσματα, η ομάδα της Ν. Αγχιάλου έδειξε ότι μια εβδομάδα πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις με το θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ…

είναι πανέτοιμη και σε θέση να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.
Από τη άλλη πλευρά η ομάδα του Θησέα Αγριάς, έδειξε σε πολύ κακή μέρα και σίγουρα το σημερινό παιχνίδι πρέπει να λειτουργήσει ως «καμπανάκι», προκείμενου να διορθωθούν πολλά πράγματα.
Για τον Πύρασο βασικό χαρακτηριστικό ήταν το πρέσιγκ σε όλο το γήπεδο, η πολύ καλή εναλλαγή της μπάλας και φυσικά τα εξαιρετικά τελειώματα.
Από την πλευρά του γηπεδούχου Θησέα, έλειψαν οι συνεργασίες και η καλή κυκλοφορία, ενώ από ένα σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές του έδειχναν ότι απογοητεύτηκαν και παράτησαν το παιχνίδι.
Παρόλο που στα φιλικά παιχνίδια δεν περιπτώσεις δεν ανακηρύσσεται παίκτης ως πολυτιμότερος, στη σημερινή αναμέτρηση αναμφίβολα θα πρέπει να γίνει μια εξαίρεση, καθώς ο νεαρός Σφάκας του Πυράσου πέτυχε τέσσερα γκολ και μάλιστα συνεχόμενα από το 4-0 ως το 7-0!
Τα τέσσερα πρώτα γκολ για τον Πύρασο σημειώθηκαν στο διάστημα από το 8′ ως το 22′ με τους Σιώμο, Αντζούρη, Κατή και Σφάκα, ο οποίος σκόραρε επίσης στο 78′, 80΄και 84΄
ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Δαμάσκος, Μπαρδόκου, Γαρυφάλλου, Κολιός, Ισσά, Γιαννούλας, Κόρμπας, Γκουγκούδης, Κουρτέλης. Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Καραλόπουλος, Δουλάς, Μππριγκέλ, ΤΑυρής, Βεργοζήσης, Μαλλιαρός, Πλόχας

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Κόκκαλης, Τανάγιας, Βαν ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης, Κατής, Μαλισσόβας, Σφάκας, Αντζούρης, Σιώμος. Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Φούκης, Χατζητρακόσιας, Μπέικος, Χ. Μπούτλας, Σκαρλάτος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις