Εύκολα η Λαμία 2-0 την Αναγέννηση Κ. σε φιλικό

Παρουσιάζοντας το βελτιωμένο πρόσωπο που έχει δείξει στα τελευταία της φιλικά, η Λαμία επικράτησε άνετα 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ΔΑΚ. Παρουσία 700 φιλάθλων περίπου, η Λαμία δημιούργησε ευκαιρίες -ειδικά στην επανάληψη- πέτυχε δύο γκολ και είχε τον απόλυτο έλεγχο…

…στο ματς.
Ντεμπούτο έκανε ο Βάντερσον, που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και μάλιστα άνοιξε το σκορ, ενώ πολύ κινητικός ήταν εκ νέου και ο Όμο. Ο Ντουρμισάι ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς τον έλεγχο, μην επιτρέποντας στην Αναγέννηση να κάνει το παιχνίδι της. Παρά την σαφέστατη εδαφική υπεροχή πάντως, η Λαμία απείλησε πρώτη φορά στο 24′. Ο Βασιλόγιαννης με ατομική ενέργεια από δεξιά μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει, με τον Κουτσόπουλο να διώχνει αρχικά. Η μπάλα μπλέχτηκε σε πόδια αμυντικών και έφτασε και πάλι στον άσο της Λαμίας, που σούταρε εκ νέου με τον έμπειρο γκολκίπερ της Αναγέννησης να μπλοκάρει σταθερά αυτή τη φορά. Από εκεί και πέρα, ο Βάντερσον ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος, όντας ιδιαίτερα δραστήριος και ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις ενέργειές του.
Στο 34ο λεπτό μάλιστα, ήταν αυτός που άνοιξε και το σκορ. Ο Βάντερσον εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο τοίχος ελάχιστα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτσόπουλου για το 1-0. Το γκολ δεν έκανε τους «κυανόλευκους» να… επαναπαυτούν και εξακολούθησαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Μάλιστα, στο 45′ ο Κοτσώνης έκανε ένα σπριντ από τη σέντρα και δοκίμασε το σουτ από μακριά, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου.
Η Λαμία εξακολούθησε να είναι καλύτερη και στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις πολλές αλλαγές. Ωστόσο, η Αναγέννηση ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη, κρατώντας περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της και προσπαθόντας να ισορροπήσει. Στο 54′ πάντως, η ομάδα μας έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Κισκαμπάνης δεν συνεννοήθηκε με τον Κουτσόπουλο, ο γκολκίπερ της Καρδίτσας βγήκε σχεδόν ως το κέντρο και προσπάθησε να γυρίσει στον Τσόπελα, ο Τσούκαλος μπήκε στη φάση και έκλεψε, πλάσαρε, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. Στην αμέσως επόμενη φάση δε και πάλι οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει. Ο Καραγιάννης από δεξιά προσπάθησε να πλασάρει με το αριστερό τον Κουτσόπουλο που και πάλι είχε βγει, με τη μπάλα να περνάει λίγο εξω από το δεξί δοκάρι.
Στο 61ο λεπτό και από εκτέλεση κόρνερ του Αυγενικού, ο Κοτσώνης σηκώθηκε στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πολύ λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα και από σέντρα του Αυγενικού από δεξιά, ο Καραγιάννης βρέθηκε στο ημικύκλιο του πέναλτι και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 68′ ο Ντουρμισάι επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, ο Κουτσόπουλος όμως είχε τον έλεγχο και μπλόκαρε σταθερά. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο η Λαμία πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Τσούκαλος στο 81′ έκανε ωραία μπαλιά από αριστερά, ο Ντουρμισάι κατέβασε με το στήθος μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 2-0. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Τζόκιτς, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον.
Έπαιξαν και οι: Τσενάμο, Αυγενικού, Καραγιάννης, Ντουρμισάι, Πεταραύκης, Παπαευθυμίου, Ρογγότης, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Πατσαρούχας, Μανιάς
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Μπιτέλης, Σμίλτος, Φέτσης, Ντιατά, Μπλέντι. Τσιλούλης
Έπαιξαν και οι: Βουκομάνοβιτς, Τζέκος, Τζάνης, Υφαντής, Αχμέντ Αλ Σαγιέντ
Πηγή: lamiaole

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις