Θ. Καραγεώργος: Πλήρης κι έτοιμος για άνοδο ο Ολυμπιακός Β.

Είναι αλήθεια πως αποτελεί διαχρονική αξία για το βολιώτικο μπάσκετ, αφού εδώ και πολλά χρόνια είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του. Ο Θωμάς Καραγεώργος, αναμένεται και φέτος ν’ αποτελέσει ένα από τα ατού του Ολυμπιακού Βόλου στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Φώνη Μαυρομιχάλη για σημαντικη διάκριση στην Α1 ΕΣΚΑΘ και άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο ικανότατος σουτέρ δήλωσε στο  goalpost.gr: ” Το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ της…

…Α1 ΕΣΚΑΘ, αναμένεται να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων χρόνων, αφού οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά. Σημαντικά θεωρώ πως ενισχύθηκε και η ομάδα μου με την προσθήκη ικανότατων παικτών στο ρόστερ της. Θεωρώ πως είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις.

Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας και πιστεύω πως με την καθοδήγηση των άξιων προπονητών μας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες τον τίτλο. Φυσικά, προϋπόθεση είναι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και εκτός από ικανοί να αποδειχτούμε, ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική χρονιά, τόσο στους συμπαίκτες μου, όσο και στους αθλητές όλων των ομάδων, αφού με τα περισσότερα παιδά μας συνδέουν φιλικοί δεσμοί. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις