Λ. Μπίλης: Οι παίκτες μου χόρεψαν αργεντίνικο ταγκό

Ο προπονητής της Νίκης, Λεωνίδας Μπίλης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την κατάκτηση των τριών βαθμώμ και τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε σαν ομάδα της Αργεντινής, χορεύοντας αργεντίνικο ταγκό μέσα στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:…

«Η ομάδα μου είχε τρία χαρακτηριστικά. Είχε πίστη στις δυνατότητές της, τιμή για το σήμα που φοράει και στόχο στα ιδανικά της ομάδας. Ήρθαμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με το παρελθόν να τα λέει όλα, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα και έπρεπε να σπάσουμε την παράδοση, ενώ έπρεπε να ξεπεράσουμε και το άγχος της πρεμιέρας. Ζήτησα από τους παίκτες μου να παίξουν σαν μία ομάδα της Αργεντινής και οι παίκτες μου έκαναν το χατίρι. Γιατί αυτό το ποδόσφαιρο της Αργεντινής απαιτεί κρύο αίμα, απαιτεί χαρακτηριστικά δύναμης εκτός έδρας, σε συνδυασμό με την τεχνική. Είχα την τιμή να τους δω να χορεύουν ένα Αργεντίνικο ταγκό. Αφιερωμένη αυτή η νίκη στο Blue Club, στου Blue Angels, στο Blue Diamond και σε όλους τους οπαδούς που θα κατακλύσουν την προσεχή Κυριακή το «Παντελής Μαγουλάς». Γιατί αυτή η ομάδα έχει ένα μεγάλο όπλο, τον κόσμο της.
Ευχαριστώ την ομάδα της Φιλιππιάδας για την φιλοξενία. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, σε αθλητικά πλαίσια. Η Νίκη Βόλου πάντα παίζει δυνατούς και αποφασιστικούς αγώνες, και πάντα ζητάει από τους αντιπάλους να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλα τα αναλύουμε και σιγά-σιγά θα έχουμε εικόνα για τον κάθε αντίπαλο.
Το παιχνίδια αυτό τελείωσε, έχουμε ακόμη πάρα πολλή δουλειά και κοιτάζουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις