Νίκη Αιγινιακού με Καρδίτσα

Φιλικό στη βόρεια Πιερία ανάμεσα σε Αιγινιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο (11/9). Οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Πασαλίδης (30′) και Κυζιρίδης. Ο τεχνικός των ηττημένων, Γιάννης Μάγγος, χρησιμοποίησε κυρίως τους παίκτες που δεν έπαιξαν στο ματς με τη Λαμία και είχε μάλιστα και πέντε παίκτες απο την Κ19 για αρκετή ώρα στο παιχνίδι.

Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Φασίδη στο 75′ που απέκρουσε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Πρίφτης. Στο τέλος του αγώνα η διοίκηση του Αιγινιακού, παρουσία και του πρώην προπονητή της Αναγέννησης και νυν της ομάδας του Αιγινίου, Περικλή Αμανατίδη, δεξιώθηκε την αποστολή της Αναγέννησης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Ράτκο (20′ λ. τρ. Πασαλίδης), Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι, Ζγκούρι, Ραγκέλοφ, Ζούρκος. Έπαιξαν και οι: Τοπαλίδης, Παντικίδης, Μουκίδης, Κυζιρίδης, Ποσίνκοβιτς, Φασίδης, Πατάεφ, Καρακώστας, Καραγκιόζης Τ., Παπαδόπουλος Θ..

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πρίφτης, Καραγιάννη (λ. τρ. Ξανθόπουλος), Τζάνης, Καλλιβωκάς, Κοντοβάς, Μοσχάκης, Υφαντής, Βουκομάνοβιτς, Μυργιώτης, Αμπντελάλ, Τζέκος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Παπαδημητρόπουλος, Ξέρας, Τζέλος.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις