Δεν μένει στον Απόλλωνα ο Στεργίδης, επιστρέφει σε Παναχαϊκή

Εδώ και λίγες ημέρες η Πάτρα βούιζε… Οι φήμες στην αχαϊκή πρωτεύουσα έδιναν και έπαιρναν αναφέροντας ότι ο Λυμπέρης Στεργίδης θα επιστρέψει στην Παναχαϊκή, στην ομάδα που έχει περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια. Όλα αυτά, όμως, δεν επιβεβαιώνονταν από τον Απόλλωνα Σμύρνης και…

…το γεγονός ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα «παιδιά» του Δημήτρη Σπανού «έσβηνε» τις πιθανότητες οι παραπάνω πληροφορίες να έχουν ουσιαστική βάση.
Στην περίπτωση του Στεργίδη, ωστόσο, κόλλησε γάντι η λαϊκή ρήση πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Έτσι, είναι πλέον διασταυρωμένο ότι ο πρώην αρχηγός των «ροσονέρι» εγκαταλείπει μετά από ένα εξάμηνο την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και επιστρέφει ως ερασιτέχνης (συνεχίζονται μεταγραφές στη Γ’ Εθνική υπό αυτό το καθεστώς) στην Παναχαϊκή.
Το άδοξο τέλος Στεργίδη στους «κυανόλευκους» (μέτρησε 14 συμμετοχές πέρσι στο δεύτερο μισό της Β’ Εθνικής με 2 γκολ), ουσιαστικά το προκάλεσε ο ίδιος. Όμως και από πλευράς «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν… χαλάστηκαν. Και αυτό διότι, σύμφωνα με πηγές του a-sports.gr, υπήρχε δυσαρέσκεια για την παρουσία του έμπειρου παίκτη έως τώρα στην προετοιμασία και τα φιλικά.
Ο Στεργίδης αυτό το είχε αντιληφθεί, μίλησε με τη νέα ελπιδοφόρα κατάσταση στην Παναχαϊκή, είναι δεμένος με την Πάτρα και σε συνδυασμό με ότι έβλεπε πως δεν χωρούσε στις βασικές επιλογές των «κυανόλευκων»… σπρώχθηκε πιο εύκολα στο να ζητήσει να αποχωρήσει.
Η επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν αποκλείεται να γίνει και εντός της Δευτέρας (12/9).
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις