Επίσημα στην Σπάρτη ο Αρσενίεβιτς

Ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς ανακοινώθηκε από την Σπάρτη, όπου θα είναι συμπαίκτης με τον αδελφό του Νεμάνια. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, που πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τα Τρίκαλα, αποτέλεσε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων στη Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φιλίπ Αρσενίεβιτς.
Ο Αρσενίεβιτς γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1983 στο Ουζίτσε της Σερβίας και έγινε γνωστός στο φίλαθλο κοινό της χώρας μας από το πέρασμά του στον Πανθρακικό. Ο 33χρονος μέσος έπαιξε στην ομάδα της Κομοτηνής την περίοδο 2009-2011 (Super League και Football League) μετρώντας συνολικά 37 συμμετοχές και 5 γκολ.
Μετά τα δύο χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, επέστρεψε στη Σερβία για λογαριασμό της Γιαγκόντινα, όπου παρέμεινε έως τον Ιανουάριο του 2012 όταν και πήρε μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Καζακστάν Σαχτιόρ Καραγκάντι. Την σεζόν 2015-2016 έπαιξε στη Νόβι Παζάρ (Α’ κατηγορίας Σερβίας) και το περασμένο καλοκαίρι γύρισε ξανά στην Ελλάδα για τον ΑΟ Τρίκαλα. Με τους Θεσσαλούς αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια, σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας και πέτυχε 1 γκολ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις