Στοίχημα: Άσσοι από Σουηδία και Δανία

Πέφτουν οι ρυθμοί σήμερα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, ωστόσο προκύπτουν αρκετές επιλογές. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά δύο αναμετρήσεις σε Σουηδία και Δανία, ενώ η πρεμιέρα της Σούπερλιγκ ολοκληρώνεται με το αμφίρροπο παιχνίδι Λάρισα – Ηρακλής. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα, μία από τις οποίες είναι η Betshop.

Παίρνει το ντέρμπι η Μάλμε

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μάλμε – Γκέτεμποργκ, όπου επιλέγουμε τον «άσσο» σε απόδοση 1.91. Από τη νίκη με τη 1-0 επί της Σούντσβαλ (εκτός έδρας) προέρχεται η Μάλμε. Η ομάδα του Κουν ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και άξιζε να πετύχει κι άλλα γκολ. Τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Κιάρτασον στο 64’ της συνάντησης. Δεύτερη σερί επικράτηση, είχε προηγηθεί το επιβλητικό 4-1 επί της Γιόνσεπινγκ (εντός έδρας), επέκτεινε το αήττητο σερί της στις 12 αγωνιστικές (9-3-0). Βρέθηκε από χθες (11/09) στην δεύτερη θέση μετά τη νίκη της Νόρκεπινγκ (5-1 την Γιονσεπιγκ), αλλά έχει την ευκαιρία με νίκη στο αποψινό ντέρμπι με την Γκέτεμποργκ να πατήσει ξανά στην κορυφή (αυτή τη στιγμή είναι στο -2). Από την άλλη πλευρά η Γκέτεμποργκ πήρε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Χέλσινγκμποργκ. Απόλυτο «αφεντικό» από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, πέτυχε γκολ με το «καλημέρα» στο 1’ (1-0), έχασε σημαντικές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι στη συνέχεια και τα κατάφερε στο 70’ της συνάντησης με τον Άνκερσεν να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. «Ελπίζω απ’ εδώ και πέρα να κάνουμε μια καινούργια αρχή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λέναρτσον. Αυτή τη στιγμή είναι στην τέταρτη θέση, στο -12 από την κορυφή, στην οποία πολύ δύσκολα θα πλησιάσει. Εφικτός πλέον στόχος η κατάκτηση της τρίτης θέσης (στο -5 αλλά με παιχνίδι λιγότερο από την ΑΪΚ). Κακή στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Θα πάμε με τη Μάλμε.

Μπορεί τη νίκη η Άαρχους

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας απ’ την αναμέτρηση Άαρχους – Νόρτζελαντ, όπου θα ποντάρουμε στον «άσσο» σε απόδοση 1.98. Ξεκίνησε πολύ καλά τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Άαρχους, με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά μάλλον… έμεινε εκεί, αφού έκτοτε αγνοεί τη γεύση της νίκης, έχοντας προλάβει να δώσει άλλα πέντε παιχνίδια. Μέσα σε όλα τα άλλα, δέχθηκε και την απίστευτα δυνατή «σφαλιάρα» με το εντός έδρας 0-7 από τη Μπρόντμπι, που την ταρακούνησε συθέμελα και την επηρέασε πολύ βαθμολογικά. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος προσπάθησε να συνέλθει και ομολογουμένως ήταν πολύ βελτιωμένη κόντρα στην Άαλμποργκ, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει και πάλι την ήττα με σκορ 2-1. Προηγήθηκε, μάλιστα, στο σκορ στις αρχές του δευτέρου μέρους, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της, γνωρίζοντας πάντως μόλις την πρώτη της φετινή εκτός έδρας ήττα. Στο χρονικά τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της αδύναμης Άαλμποργκ Φρέγια, επικρατώντας με σκορ 5-0 και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στη διακοπή φρόντισε να κινηθεί κι άλλο μεταγραφικά, αποκτώντας τους χαφ Σβέρισον και Οικονομίδη, τον μπακ Τζέσπερ και τον φορ Μπούντου.

Απ’ την άλλη, η Νόρτζελαντ είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, επιστρέφοντας στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, όμως ήρθε η διακοπή, που ενδεχομένως να την επηρεάσει. Πριν από αυτή, είχε φροντίσει να σημειώσει μόλις τη δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα μετά την πρεμιέρα, όταν και είχε περάσει εντυπωσιακά από την έδρα της Βίμποργκ με σκορ 4-0. Δεύτερο «θύμα» της στη φετινή Superligaen ήταν η Λίνγκμπι και πάλι εκτός έδρας, γεγονός που αποδεικνύει πως αρέσκεται στο να αγωνίζεται χωρίς πίεση, ενώ είναι προφανές ότι αποδίδει πολύ καλύτερα όταν δεν χρειάζεται να κάνει αυτή το παιχνίδι. Με το αποτέλεσμα αυτό μάλιστα ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Χρειάζεται, βέβαια, ακόμη πολλή δουλειά στην άμυνα, έχοντας προλάβει να δεχθεί 14 γκολ, τα οποία «μεταφράζονται» σε δύο τέρματα σε κάθε παιχνίδι. Λογική επιλογή η νίκη των γηπεδούχων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις