Σάκης Θεοδοσιάδης: Η νίκη της Πύδνας δεν ήταν πανάξια…

Αντίθετα με τον προπονητή της Πύδνας Κίτρους, ο Σάκης Θεοδοσιάδης εξέφρασε την άποψη πως η νίκη των φιλοξενούμενων δεν ήταν δίκαιη, καθώς θεωρεί πως το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από άλλους παράγοντες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με την Πύδνα Κίτρους που βρήκε την ομάδα της Πιερίας νικήτρια με σκορ 2-1:

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου και φυσικά στη δική μας την ομάδα. Σήμερα είχαμε πρεμιέρα και όλες οι πρεμιέρες έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο του Αποστόλη Στύλου, θεωρώ ότι η νίκη της Πύδνας σήμερα δεν είναι πανάξια. Είναι ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από άλλους παράγοντες και όσοι ήταν στο γήπεδο το είδαν. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλω να μιλάω για εξωαγωνιστικά θέματα, είμαι από τους νέους ανθρώπους που θέλω να βοηθήσω να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Όλες οι ομάδες έχουμε 90 αγωνιστικά λεπτά να διαχειριστούμε, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αυτό που θέλουμε είναι να μην υπάρχει καμία αδικία όχι μόνο για εμάς αλλά για καμία ομάδα.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μου αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπάθησαν πάρα πολύ απέναντι σε μια καλή ομάδα, με τις όποιες ιδιαιτερότητες έχει το πρώτο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ και από εκεί και πέρα είδαμε κάποια πράγματα που το μόνο που κάνουν είναι να μας γυρνάνε χρόνια πίσω. Εμείς σήμερα πήραμε το μάθημά μας. Από αύριο θα αξιολογήσουμε το τι συνέβη στο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους παίκτες ότι θα πρέπει να κερδίζουν πολλά πράγματα για να φτάσουμε στη νίκη. Πραγματικά πάλι θέλω να συγχαρώ τα παιδιά μας που αγωνίστηκαν σήμερα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Προσπάθησαν πολύ αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα κι όχι μόνο αυτό χάσαμε και δύο βασικούς παίκτες με κόκκινες κάρτες και φορτωθήκαμε πολλές κίτρινες.

Ένα παιχνίδι που έπρεπε να ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου με δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, ένας άνθρωπος κατόρθωσε να γίνει το επίκεντρο του παιχνιδιού χωρίς λόγο. Να ευχηθώ στον Απόστολο και στην ομάδα του Κίτρους καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και εμείς από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στη Φιλιππιάδα. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα εδώ, όπως τους χάσαμε, θα τους καλύψουμε σε άλλο παιχνίδι».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις