Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Ανακοίνωση που στρέφεται κατά του επόπτη, κ. Μωυσιάδη, στο ματς με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, εξέδωσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

«Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι μια απο τις ομάδες που σπανίως εκφράζει απόψεις για την διαιτησία, ακόμη κι όταν γίνονται λάθη εις βάρος του στους αγώνες.

Γνωρίζουν άπαντες πως μετά από κάθε αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που ακολουθεί ο προπονητής και οι παίκτες μας ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρονται στην διαιτησία…

Μ’ αυτή τη θέση αρχής προσπαθούμε να συμβάλλουμε κατ’ ελάχιστο ώστε σ’ έναν χώρο με πολλά προβλήματα, να διατηρηθεί η ηρεμία και να γίνει συνείδηση και στο φίλαθλο κοινό ότι ο διαιτητής που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής διεργασίας, έχει το δικαίωμα του λάθους…

Μετά τον χθεσινό αγώνα με τη Νίκη Βόλου όμως είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε δημοσίως διότι η ομάδα μας έπεσε θύμα εξόφθλαμων διαιτητικών λαθών από τον πρώτο βοηθό διαιτητή κ. Θεόφιλο Μωυσιάδη της ΕΠΣ Ηπείρου που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.

Εκείνο που μας κάνει να απορούμε και να εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας είναι πως ούτε ένα απ’ αυτά τα πολύ σημαντικά λάθη από τον κ. Μωυσιάδη δεν σημειώθηκε εις βάρος των αντιπάλων!

Με τιμή

Το ΔΣ του ΑΠΣ Εθνικός Φιλιππιάδας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις