Παρουσία Β. Γραμμένου η κλήρωση της ΕΠΣΘ! (Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κλήρωση του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας, σε μια εξαιρετική εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι φορέων που σχετίζονται με το τοπικό ποδόσφαιρο, εκπρόσωποι σχεδόν του συνόλου των τοπικών Σωματείων, καθώς προπονητές και ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Γραμμένου

 συνοδευόμενου από τον πρώην διαιτητή κ. Μάλαμα Τεβεκέλη– ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Περικλή Λασκαράκη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Π. Λασκαράκης, η γνωριμία του με τον κ. Β. Γραμμένο προέκυψε ένα χρόνο πριν, κατά τη διάρκεια του αγώνα που έδινε η ΕΠΣΘ για την επαναδραστηριοποίηση της, έκτοτε προέκυψε φιλία μεταξύ των δυο ανδρών και πλέον ανοιχτά η ΕΣΠΘ στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Γραμμένου για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ.

Πέρα από του αθλητικούς παράγοντες, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Μαλαματίνης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης που απηύθυναν χαιρετισμούς κι ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Γιάννης Τόλιας.

Πριν από την έναρξη της κλήρωσης έγιναν βραβεύσεις, με τον Άνθιμο Γαζή να λαμβάνει το βραβείο ήθους για τη σεζόν 2014-15 καθώς κανένας ποδοσφαιριστής ΤΟΥδεν αποβλήθηκε. Η σχετική απονομή έγινε σήμερα, καθώς πέρσι η Ένωση ήταν σε τιμωρία και δεν είχαν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες εκδηλώσεις, Επίσης, διευκρινίστηκε ότι αντίστοιχο βραβείο δεν υπάρχει για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, καθώς δεν υπήρξε καμία ομάδα, χωρίς κόκκινη κάρτα.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι περσινοί πρώτοι σκόρερ Δημήτρης Ζιώγας (Α’ ΕΠΣΘ-1ος όμιλος), Θανάσης Παπαδόπουλος (Α’ ΕΠΣΘ-2ος όμιλος), και Γιώργος Μιχολίτσης, Νίκος Παγώνης (Β’ ΕΠΣΘ).

 Πριν τη διεξαγωγή των κληρώσεων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του τ. προέδρου του Ρήγα Φεραίου Γιώργου Καλόγηρου, στον οποίο αφιερώθηκε η εκδήλωση.

Της κλήρωσης ακολούθησε η βράβευση χορηγών διαιτησίας (Ε.& Β. Κοντοχρήστου – Πρατήριο Υγρών Καυσίμων) και η παρουσίαση στολών που θα φορούν οι διαιτητές της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις