Φ. Μαυρομιχάλης: Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο…

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού Β. τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, εμφανίστηκε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” Φώνης Μαυρομιχάλης που δήλωσε στο goalpost.gr: “Αναμφίβολα το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, θα είναι το πιο δυνατό των τελευταίων χρόνων, αφού οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά, ενώ…

…αρκετά δυνατές εμφανίζονται και οι ομάδες της Λάρισας.

Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός Β., έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, αφού δεν έχουμε πολύ καιρό που μπήκαμε στο γήπεδο. Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά, ενώ σιγά-σιγά και οι νέοι παίκτες προσαρμόνται στην ομάδα μας και ετοιμάζονται να βοηθήσουν.

Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάμε τους αγώνες μας για το κύπελλο, υποδεχόμενοι τον πάντα υπολογίσιμο Γ.Σ. Αλμυρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διαπιστώσουμε το επίπεδο της αγωνιστικής μας ετοιμότητας. Φυσικά και μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε και στο κύπελλο, αφού ο Ολυμπιακός είναι …καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε όποια διοργάνωση κι αν λαμβάνει μέρος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις