Αλ. Κούρος: «Τον χαστούκισε και μετά εκείνος τον έριξε κάτω»

Ο Αλέξανδρος Κούρος είδε από κοντά το «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Ματίας Ντεγκρά. Ο μπακ του Ηρακλή μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 διέψευσε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ πως δεν χτύπησε τον Αργεντινό τερματοφύλακα αναφέροντας πως χαστούκισε τον παίκτη, ο οποίος αντέδρασε σπρώχνοντας και ρίχνοντάς τον κάτω.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή και τη μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Παπαδόπουλου να κρατήσει ανεπηρέαστη την ομάδα εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο «Γηραιός» θα καταφέρει να… επιβιώσει.

Αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή: «Υπάρχει ένα πρόβλημα γενικό, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό όσο λένε. Είναι οικονομικής φύσεως το πρόβλημα, αλλά το κλίμα στα αποδυτήρια είναι φοβερό κι αυτό μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση».

-το αν τους έχει μιλήσει ο Σπύρος Παπαθανασάκης: «Όσο καιρό είμαι εγώ στην ομάδα, όχι, δεν μας έχει μιλήσει».

-το αν υπάρχουν εγγυήσεις για τα δεδουλευμένα: «Μας έχει πει μερικά πράγματα ο κ. Καγιούλης για ένα καλύτερο μέλλον και περιμένουμε. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για Ιταλό επενδυτή. Ό,τι διαβάζουμε από τα ΜΜΕ».

-τις προσπάθειες του Νίκου Παπαδόπουλου να κρατήσει ενωμένη την ομάδα: «Ο κόουτς κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μας λέει πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα προβλήματα που υπάρχουν, παρά μόνο ο καθένας να προσπαθεί για τον εαυτό του και την ομάδα. Ο κ. Παπαδόπουλος μπορεί να μας βοηθήσει να μη μας επηρεάσουν τα προβλήματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες».

-το αν τα προβλήματα αυτά μπορούν να δώσουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες: «Από τη μία αυτό μπορεί να είναι αρνητικό, αλλά υπάρχει πάντα κίνητρο εν μέσω προβλημάτων να παίξεις περισσότερο και να πας σε μια καλύτερη ομάδα ή και στο εξωτερικό».

inner

-το αν το λάθος του Ντεγκρά βοήθησε τον Ηρακλή να πάρει 2-2 στη Λάρισα: «Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ακόμη και χωρίς το λάθος του Ντεγκρά. Οι δύο ομάδες ήταν αγχωμένες στην πρεμιέρα, ο ένας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του άλλου».

-το αν ο Ηρακλής θα κινδυνεύσει: «Κάθε χρόνο λένε διάφορα για τις ομάδες που θα πέσουν. Εγώ είμαι εντελώς αντίθετος. Δεν πιστεύω πως θα κινδυνέψουμε όσο λένε ή γράφουν».

-τον Λάζαρο Λάμπρου: «Πιστεύω πως έχει λαμπρό μέλλον. Χθες πέτυχε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση. Αν βρει ρυθμό και προσαρμοστεί καλύτερα στη Σούπερ Λίγκα θα δείξει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του».

-το επεισόδιο μεταξύ Κούγια-Ντεγκρά: «Από όσο πρόλαβα να δω, είδα μια χειρονομία του κ. Κούγια προς τον Ντεγκρά. Ήταν ένα χαστούκι. Δεν ξέρω αν περίμενε αυτόν ή όλη την ομάδα. Ο Ντεγκρά τον έσπρωξε, έπεσε κάτω ο κ. Κούγιας και μετά μπήκαν άλλοι στη μέση. Ήταν λίγο πρωτοφανές για μένα αυτό, δεν το είχα ξανασυναντήσει. Μακάρι να μην ξαναδώ τέτοιο περιστατικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις