Θεσπρωτός: «Στ’ αρχ@@@@ του η άποψή μας»!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Θεσπρωτός για την διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα της πρεμιέρας όπου η ομάδα της Ηγουμενίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη με τους Μαύρους Αετούς, στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων. Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ του Α.Σ Θεσπρωτός εκφράζει την αγανάκτηση του για την ανεκδιήγητη όσο και προκλητική διαιτησία των κ.κ Γκουγκούδης (Σερρών), Θεοδώρου (Πιερίας), Γιαμουζής (Πιερίας) στον κυριακάτικο αγώνα μας με τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων. Οι εν λόγω κύριοι εκτελώντας προφανώς εντεταλμένη υπηρεσία στέρησαν από την ομάδα μας τους τρεις βαθμούς της νίκης και ταυτόχρονα απέδειξαν πως μπορούν τρεις άνθρωποι με το έτσι θέλω να αλλοιώνουν αποτελέσματα.

Ο εν λογω ρέφερι συνέχισε να είναι προκλητικός και μετά το τέλος του αγώνα και όταν στην ερώτηση μας αν είναι περήφανος για την διαιτησία του, μας απάντησε ότι την άποψη μας την έχει γραμμένη στα αρχ. . . . . . . . του και ότι τον ενδιαφέρει η πολύ καλή βαθμολογία που του έβαλε ο παρατηρητής Αγγελακόπουλος Καρδίτσας (Πιερίας) που προφανώς τον βαθμολόγησε πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Κύριοι της διαιτησίας ,αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η κάθαρση της διαιτησίας και η πρόοδος του αθλήματος διαγράψτε τέτοιου είδους διαιτητές και παρατηρητές που βαθμολογούν πριν ξεκινήσουν οι αγώνες.

Το Δ.Σ του Α .Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Ηγουμενίτσα 12-09-2016″