Γεμίζουν… μπαταρίες και σκέφτονται την Ιστιαία

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Πετριτή στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου απολαμβάνουν σήμερα Τρίτη το ρεπό τους και επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί-απόγευμα. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα αρχίσει να…

δουλεύει με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι, όπου αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα, η οποία μπήκε με το… αριστερό στο πρωτάθλημα, χάνοντας την 1η αγωνιστική με 3-0 από τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Η τεχνική ηγεσία θα περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή της για το παιχνίδι τον Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος υποφέρει από κάκωση στο γόνατο, ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν να έρθει και η μπλε κάρτα του Γκουστάβο Μπίτος, προκειμένου ο Αργεντινός επιθετικός να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια που ακολουθούν.
Ο Δήμος Κόκας ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα, ωστόσο, είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει, ενώ απόλυτα έτοιμος είναι ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή στο ματς με τον Αστέρα Πετριτή χωρίς να αγωνιστεί, με τον έμπειρο αμυντικό να «χτυπά» την πόρτα της ενδεκάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις