Δυναμίτης οι αδελφές Μπέλα (vids & pics)

Τον τίτλο των ομορφότερων και …δυνατότερων δίδυμων του παγκόσμιου αθλητισμού διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις οι εκρηκτικές  Μπρί και Νίκι Μπέλα.

Γεννημένες  στις 21 Νοεμβρίου 1983 αμφότερες με διαφορά  16 λεπτών  από γονείς με καταγωγή από το Μεξικό και την Ιταλία οι δύο 31χρονες πλέον  καλλονές έχουν  κάνει εδώ και χρόνια μία σημαντική καριέρα στο λίαν δημοφιλές στην Βόρεια Αμερική σπορ της επαγγελματικής πάλης (WWE).

nikki-bella-118

Η μεγαλύτερη εξ αυτών  Γκαρσία Σολάς  μετονομάστηκε για λόγους καριέρας σε  Μπριάνα Μονίκ (Μπρι εν συντομία) ενώ η μικρή αδελφή της από Νικόλ Γκαρσία Σολάς πλέον για τον ίδιο λόγο πλέον ακούει στο όνομα Νίκι με τα «αθλητικά» τους ονόματα να συνοδεύει και το επώνυμο Μπέλα.

bella-twins-nikki-brie-november-21-1
Αμφότερες έχουν κατακτήσει τον τίτλο στο WWE DivasChampionsio (η Μπρι τον Απρίλιο του 2011 και η Νίκι ένα χρόνο μετά).

showbiz-wwe-nikki-and-brie-bella-02
Η μεγάλη των Μπέλα είναι παντρεμένη με τον επίσης πρωταθλητή του ίδιου σπορ Ντάνιελ Μπράιαν  και η Νίκι που είχε παντρευτεί σε ηλικία 20 ετών τον εφηβικό της έρωτα αλλά τρία χρόνια μετά ο γάμος αυτός ακυρώθηκε έχει σχέση με τον επίσης γνωστό στους κύκλους του κατς  αθλητή Τζον Τσένα.

60bed0fdc06c2ab49f563bf7a8494bd1

Αμφότερες μέσα στη χρονιά που μας αποχαιρετά λίαν συντόμως έλαβαν μέρος στο τηλεοπτικό ριάλιτι Total Divas ενώ θα έχουν συμμετοχή στη νέα ταινία των Φλίντστοουνς που θα κάνει πρεμιέρα το 2015.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις