Ο ΠΣΑΠ για το θέμα Ντεγκρά

Θέση για όσα συνέβησαν με τον Ματίας Ντεγκράμετά την αναμέτρηση ΑΕΛ – Ηρακλής πήρε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τρίτη (13/9) ο ΠΣΑΠ. Ο σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών, υπό τον τίτλο «Και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι», αποδοκίμασε κάθε προσπάθεια απαξίωσης συναδέλφων και…

…τόνισε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για χειροδικία.
Αναλυτικά: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αποδοκιμάζει κάθε προσπάθεια απαξίωσης συναδέλφων ποδοσφαιριστών και υπενθυμίζει ότι και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι.
Το σφάλμα του Ματίας Ντεγκρά δεν είναι το πρώτο και σίγουρα δεν είναι το τελευταίο που είδαμε σε έναν αγώνα, καθώς, ακόμα και σε αισθητά υψηλότερο επίπεδο, έχουν γίνει πολύ χειρότερα λάθη.
Για όποιο λόγο, βεβαίως, δεν υπάρχει δικαιολογία για χειροδικία σε έναν επαγγελματία που πρώτος, άλλωστε, από όλους, νιώθει το βάρος της ευθύνης και την απογοήτευση για το λάθος του.
Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι δυνατόν να φταίνε πάντα για όλα. Και σε αυτό θα περιμέναμε ότι θα συμφωνούσαν όλοι όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο και σήμερα το υπηρετούν από άλλη θέση.
Χθες ήταν άλλοι, σήμερα είναι ο Ματίας Ντεγκρά που έγινε εξιλαστήριο θύμα γιατί δεν ήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα του.
Αυτό που πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν, σε συνθήκες πίεσης, να κάνουν την δουλειά τους. Επιθέσεις εναντίον τους, εκθέτουν άλλους και όχι εκείνους.
Ο ΠΣΑΠ είναι στο πλευρό του Ματίας Ντεγκρά, όχι μόνο γιατί είναι συνάδελφος μας, αλλά και επειδή, σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση.
Αντιδράσεις που έχουν βίαιο και επιθετικό χαρακτήρα, από όπου και εάν προέρχονται, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, γιατί πολύ απλά, το ποδόσφαιρο μας δεν τις αξίζει και η κουρασμένη και βασανισμένη κοινωνία μας, που δεν έχει ανάγκη από άλλες εξάρσεις βίας, τις απορρίπτει.
ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις