Σε πλήρη δράση όλα τα τμήματα του Αιολικού

Πλούσια η αγωνιστική δράση για την ακαδημία μπάσκετ του Αιολικού Βόλου τις ημέρες των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, εκτός της Παιδικής ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Παίδων αλλά και στην Β κατηγορία Ανδρών (ΕΣΚΑΘ), οι υπόλοιπες 9 ομάδες έδωσαν φιλικούς αγώνες με τον Γ.Σ.Αλμυρού, την Ανάληψη και τον Ολυμπιακό Βόλου από τις 20 έως τις 23 Δεκεμβρίου.
Οι αγωνιστικές ομάδες των…

…Μίνι, Παμπαίδων και Προπαίδων συμμετείχαν από τις 26 έως τις 29/12 σε 3ήμερο τουρνουά στη Λάρισα και αγωνίστηκαν με τον Σπάρτακο, την sports academy, την ΑΕΛ, τον Πιερικό και την ακαδημία Ηοοp (Θεσ/νίκη) πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τη συνδιοργάνωση Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ- ΑΙΟΛΙΚΟΥ διήμερου τουρνουά μπάσκετ από τις 29 έως τις 31/12 που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 20 αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ενώ στο τουρνουά πήραν μέρος περίπου 400 αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2008 έως 1999, που διασκέδασαν το παιχνίδι μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα.
Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές του Αιολικού εύχονται σε όλους τους αθλητές και γονείς Καλή Χρονιά με Υγεία και ευτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις