Φιλικά Ακαδημιών Αγ. Παρασκευής Βόλου – ΠΑΟΚ


Μοιράσου το άρθρο

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, από καιρό δείχνει ότι έχει ξεφεύγει από τα τοπικά δεδομένα, τόσο με τη μετακίνηση δικών της ποδοσφαιριστών σε άλλες ομάδες ακόμα και στις πρωτοκλασάτες ΠΑΕ, όσο και με τη συμμετοχή σε τουρνουά των μεγαλύτερων ΠΑΕ σε όλη την Ελλάδα.
Τώρα, όπως μας ενημερώνει μέσω σχετικής ανακοίνωσης, για πρώτη φορά…

τμήματα Ακαδημιών μιας εκ των μεγαλύτερων ΠΑΕ της χώρας, αυτής του ΠΑΟΚ, θα επισκεφθεί την πόλη μας για τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών. Η ανακοίνωση αναλυτικά:

« Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευή Βόλου, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της, το προσεχές Σάββατο (17/9), τμήματα της ομάδας του ΠΑΟΚ, για τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων.
Αξίζει να τονιστεί, ότι είναι η πρώτη φορά που μια από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας, αποδέχεται πρόσκληση να επισκεφθεί την πόλη μας, για διεξαγωγή φιλικών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι ιθύνοντες των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από μακρά επαφή με τους αντίστοιχους υπευθύνους της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ, Παρασκευής Βόλου, έχουν βεβαιωθεί για το επίπεδα οργάνωσης, λειτουργίας και αρτιότητας των εγκαταστάσεων στις οποίες δραστηριοποιείται η Ακαδημία της πόλης μας.
Οι ομάδες που θα αναμετρηθούν είναι στις ηλικιακές κατηγορίες 2002 και 2004 της Αγ. Παρασκευής και Κ12- Κ14 του ΠΑΟΚ. Tα παιχνίδια εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο Ακαδημιών και φυσικά στην πρόθεση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ, να διατηρούν στενή επαφή με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, της οποίας αθλητές παρακολουθούν.
Εξάλλου, μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει συνεργασία τα τελευταία χρόνια, καθώς από την Αγ. Παρασκευή προς τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ έχουν μετακινηθεί οι Ιωάννης Κωνσταντέλιας, πριν από δυο χρόνια κι Ευθύμης Θεοδωρίδης τον προηγούμενο μήνα.
Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «δεσμοί» έχουν αναπτυχθεί κι από την παρουσία του διεθνούς τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και της Εθνικής μας ομάδας, Παναγιώτη Γλύκου, που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τη Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις