Συλλέγουν στοιχεία για την Ιστιαία στον Ολυμπιακό Β.

Στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι στο χέρι τους να κάνουν το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ιστιαία εκτός έδρας, καθώς από τη δική τους, αποκλειστικά, απόδοση θα εξαρτηθεί αν θα έρθει η νίκη. Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα δηλώνουν….

…έτοιμοι να προσθέσουν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους, περιμένοντας, ωστόσο αντίσταση από τους γηπεδούχους.
Ο Ολυμπιακός πηγαίνει φαβορί στο παιχνίδι με την Ιστιαία, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και με την απόδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου. Για την ομάδα της Εύβοιας υπάρχουν σαφώς περισσότερες πληροφορίες, απ’ ότι υπήρχαν για τον Αστέρα Πετριτή, όσον αφορά τη δυναμικότητα του αντιπάλου και τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ η Ιστιαία έχει δώσει και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πιερικό, από το οποίο ηττήθηκε με 3-0.
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε, πως οι βορειοευβοιώτες ταξίδεψαν στην Κατερίνη με απουσίες. Δεν αγωνίστηκαν, ο Τόλης Γεωργίου που ήταν τραυματίας, ο Θανάσης Βασιλείου για προσωπικούς λόγους και οι Γιώργος Πανάκης, Βασίλης Ανέστης και Χρήστος Ανέστης, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, λόγω τιμωρίας τους από τη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν.
Είναι μια ομάδα χωρίς κάποια σπουδαία ονόματα στο ρόστερ της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται προσοχή.
Το μυστικό σ’ αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι να καταφέρει ο Ολυμπιακός να βρει γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα διαθέτει την εμπειρία και παίκτες ικανούς να διαχειριστούν το ματς και να πάρουν τη νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις