Κούγιας και κατά Κολομητρούση!

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας με μια δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου απάντησε σε όσα είπε ο παλαίμαχος άσος γι αυτόν στις εφημερίδες «Ελευθερία» και «Live Sport».

Ακολουθεί η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Διάβασα στην εφημερίδα Ελευθερία και στην εφημερίδα Live Sport τις δηλώσεις του Κώστα Κολομητρούση και ντρέπομαι ιδιαίτερα γι’ αυτόν τον άνθρωπο και για τον χαρακτήρα του.

Τον Κώστα Κολομητρούση τον προσέλαβα στην ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν εκλήσεως του Θωμά Κυπαρίσση, ο οποίος μου είπε ότι αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και τον βάφτισα προπονητή της ομάδας Κ20 παρά το ότι δεν είχε το δίπλωμα UEFA PRO που απαιτείται για τις ομάδες υποδομών.

Δυστυχώς, η εικόνα της ομάδας Κ20 με προπονητή τον κ. Κολομητρούση ήταν τραγική και γι’ αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε φέτος από τον καλύτερο προπονητή της Ελλάδας για υποδομές Σάκη Αναστασιάδη, κάτοχο UEFA PRO και τα αποτελέσματα και η διαφορά των 2 προπονητών είναι εμφανή.

Αντιλαμβάνομαι ότι γι’ αυτό το λόγο ο Κολομητρούσης είναι πικραμένος αλλά εγώ λειτούργησα με γνώμονα μόνο το συμφέρον της ομάδος.

Ντρέπομαι ιδιαίτερα για τον Κολομητρούση γιατί δε σεβάστηκε το γεγονός ότι ενώ υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το επεισόδιο με Degra για να με συκοφαντήσει επαληθεύοντας δυστυχώς τις εμπειρίες της ζωής ότι πολλοί ποδοσφαιριστές στην πορεία της ζωής τους γίνονται «μικροί» άνθρωποι.

Η κορυφαία συκοφαντία του είναι ότι εγώ έχω χτυπήσει δήθεν τον γυμναστή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γεγονός που ουδέποτε συνέβη.

Θα σκεφτώ σαν έντιμος άνθρωπος το πώς θα υπερασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου κι εάν δε ζητήσει συγγνώμη δημοσίως γι’ αυτή την παράνομη πράξη του θα λογοδοτήσει εκεί που πρέπει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις