Τζήμας: «Έγκριση από γερμανική τράπεζα για συγχρηματοδότηση του γηπέδου»

Σε μία σημαντική εξέλιση σε σχέση με το θέμα του γηπέδου της Νίκης, προχώρησε ο Σάκης Τζήμας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της TRT. Ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης δήλωσε πως υπάρχει η έγκριση γερμανικής τράπεζας για συγχρηματοδότησης του έργου ανακατασκευής του γηπέδου της Νίκης και αυτό που μένει είναι να επιλεχθεί η μορφή του γηπέδου μετά τις προτάσεις και τις μελέτες της κ. Κοκκινάκη και των συνεργατών της.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του Σάκη Τζήμα στη μεσημεριανή ζώνη της τηλεόραση της TRT:

O οικοδεσπότης της εκπομπής ρωτά τον κ. Τζήμα σχετικά με την κριτική που δέχθηκε από πολιτικό πρόσωπο για το νέο γήπεδο που έχει εξαγγείλει:

«Επειδή διατηρώ κι ένα γραφείο που κάνει προγράμματα ΕΣΠΑ και μάλιστα συγκεκριμένα προγράμματα, που σ’ αυτά περιλαμβάνεται και ο αθλητικός τομέας. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα προγράμματα ΕΣΠΑ μπορούν να χρηματοδοτηθούν είτε από ελληνικές τράπεζες είτε από ευρωπαϊκές. Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος έκανε αυτή την κριτική πριν ακόμη με γνωρίσει και αυτό με στεναχώρησε. Εγώ είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος και αυτό που λέω το τηρώ.

Για να επανέλθω στο θέμα, πριν από ενάμιση μήνα στέλεχος γερμανικής τράπεζας πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και προχθές είχαμε τη θετική απάντηση στη συγχρηματοδότηση του έργου. Τη μορφή που θα έχει το νέο γήπεδο είναι θέμα σχεδιασμού και σ’ αυτό θα έχουμε εικόνα με τα σχέδια που θα παρουσιαστούν από την κ. Κοκκινάκη. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε την έγκριση της συγχρηματοδότησης. Αυτό είναι πραγματικά μία πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις