«Δεν μπορεί να πετάει λάσπη…»

Απάντηση στην προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, έκανε ο Κώστας Κολομητρούσης στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε πέρυσι με την ομάδα, ενώ απάντησε και στο θέμα για το αν έχει δίπλωμα ή όχι. Αναλυτικά:

«Δεν μπορεί να πετάει έτσι λάσπη ο κύριος Κούγιας προς το πρόσωπο μου, είχαμε συνεργαστεί πέρσι τελείωσε η συνεργασία μας δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά και φυσικά αν θέλει να πάμε και δικαστικώς δεν υπάρχει κανένα θέμα. Πάλι καλά που αποδέχτηκε το λάθος του για την πράξη του κατά του τερματοφύλακα, προχωράμε μπροστά, για να ηρεμήσει και το αγωνιστικό «κομμάτι» της ομάδας».

Όσον αφορά για μένα φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να χειροδικήσει εις βάρος μου και να ξέρετε μπορεί να βγουν και άλλοι παλαίμαχοι να μιλήσουν για το θέμα αυτό, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλοι την ΑΕΛ αγαπάμε. Τώρα όσον αφορά για την περσινή μας συνεργασία, αυτή φέτος τελείωσε πλέον η ομάδα έχει τον κ. Αναστασιάδη προπονητή εκεί, αλλά για το αν έχω δίπλωμα ή όχι μπορείτε να ρωτήσετε και τον κ. Κυπαρίσση. Έχω το δίπλωμα του προπονητή, κάνει λάθος ο κ. Κούγιας, μάλλον του τα μετέφεραν λάθος. Επίσης, δεν έχω καμία πικρία που με απομάκρυνε από την ομάδα των Κ20, ήταν απόφαση του και τη σέβομαι».

larissasportnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις