Με απουσίες ο Γ.Σ.Βόλου στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ

Με σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στον πρώτο αγώνα για το κύπελλο μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ ο Γ.Σ.Βόλου το ερχόμενο Σάββατο στις 7μ.μ. στο “Βάκης Παρασκευόπουλος” με αντίπαλη την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης. Συγκεκριμένα αναμένεται ν’ απουσιάσουν ο Χρήστος Καλογερόπουλος που βρίσκεται στο εξωτερικό, καθώς και ο Τσαπραίλης για οικογενειακούς λόγους…

 

…Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζούρη.

Οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης συνεχίζουν σε καθημερινή βάση την προετοιμασία του Γ.Σ.Βόλου, αφού στόχος είναι η βολιώτικη ομάδα να εμφανιστεί όσο γίνεται πιο δυνατή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Γιώργος Κοσμάτος δήλωσε στο goalpost.gr: “Βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ έχουμε και αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών. Το ματς με τους Νέους Αθλητές Νίκης το αντιμετωπίζουμε με την ανάλογη σοβαρότητα. Πρόκειται για ένα δυνατό ματς με αξιόλογο αντίπαλο, από το οποίο θα βγούν για μας χρήσιμα συμπεράσματα. Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά και ελπίζουμε πως η έναρξη του πρωταθλήματος θα μας βρει σε ικανοποιητικό επίπεδο για να κάνουμε αξιόλογη πορεία, ανάλογη αυτής των τελευταίων χρόνων”.

Διαιτητές του Σαββατιάτικου αγώνα θα είναι οι κ.κ. Κέτουλας, Αγαγιώτου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις