Νέες ηχηρές μεταγραφές η Α.Ε. Διμηνίου

Η Α.Ε. Διμηνίου συνεχίζει τις εντυπωσιακές κινήσεις, όσον αφορά τις μεταγραφές, αποκτώντας αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου Θεόφιλου Βούλγαρη, σε συνεργασία με τον προπονητή Θωμά Μακρή, η Α.Ε. Διμηνίου απέκτησε…

…τους Στέργιο Καρακώστα και Βασίλη Μπάρδα. Ο πρώτος είναι αμυντικός και έχει φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου και του Α.Σ. Δημητριάς, ενώ ο δεύτερος μεσοεπιθετικός, προερχόμενος από την ομάδα Κ19 της ΑΕΛ. Τα τελευταία χρόνια είχε παίξει αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου και για τον παίκτη είχε προσωπική άποψη ο Θωμάς Μακρής.
Επίσης, επέστρεψε στην ομάδα ο τερματοφύλακας Αργύρης Κουτσιρίμπας, ο οποίος είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Ηρακλή Βόλου, όμως μετά από συζητήσεις που είχε με τους κ.κ. Βούλγαρη και Μακρή, θα ενισχύσει και φέτος την Α.Ε. Διμηνίου.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει σημαντικά την Α.Ε. Διμηνίου, αποκτώντας ικανότατους ποδοσφαιριστές, κάτι που φαινόταν αδύνατο να συμβεί. Στην ομάδα υπήρχε μόλις ένα δελτίο, όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση, αυτό του Δημήτρη Στρούγγη, ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Πολλοί θεωρούσαν πως η Α.Ε. Διμηνίου δεν θα ήταν σε θέση να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, ωστόσο, δείχνει, πλέον, πως βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα η διοίκηση θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ.
Επίσης, έχουν γίνει σημαντικές εργασίες στο γήπεδο του Διμηνίου, το οποίο έχει αλλάξει όψη και η ομάδα θα αγωνίζεται σ’ έναν αξιοπρεπέστατο αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις