Στη «μάχη» ρίχνονται οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν οι ομάδες του συλλόγου το Σαββατοκύριακο. Η ανδρική ομάδα υποδέχεται το Σάββατο στις 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου τον Γ.Σ. Αλμυρού για το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ, ενώ…

…την Κυριακή η γυναικεία ομάδα θα αντιμετωπίσει, επίσης στο ΕΑΚ, την Ασπίδα Ξάνθης για το κύπελλο Ελλάδος γυναικών. Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δώσουν το «παρών» και στα δύο παιχνίδια, ενισχύοντας τις ομάδες του συλλόγου με την παρουσία τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με τον αγώνα απέναντι στο ΓΣ Αλμυρού για την 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ . Ήδη μετά από μια κοπιαστική προετοιμασία , στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά, στο Στάδιο του Βόλου και στο κλειστό γυμναστήριο, ήρθε η ώρα, ο προπονητής μας Φωνης Μαυρομιχάλης και ο συνεργάτης του Κώστας Καραγιώργης να τεστάρουν τις δυνατότητες της ομάδας.
Όλοι οι παίκτες, πλην του Δημήτρη Καραθάνου, ο όποιος δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα , λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι στη διάθεση του προπονητή και προκαλούν ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για την κατάρτιση της δωδεκάδας.
Την Κυριακή στις 14.00 στο ΕΑΚ Βόλου παίρνει τη σκυτάλη η γυναικεία ομάδα, η όποια θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών με αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 12.00 αλλά μετά από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας , στο όποιο συναίνεσε η ομάδα μας, ο αγώνας άλλαξε. Από τον αγώνα θα λείπει, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιωτης και την ομάδα θα κοουτσάρει ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος στη διάθεση του οποίου βρίσκονται όλες οι αθλήτριες παλιές και νέες.
Την Τετάρτη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, στην Άλλη Μεριά, διοργανώθηκε μπάρμπεκιου και για τις δυο αγωνιστικές ομάδες, με την παρουσία όλων των αθλητριών και αθλητών, των προπονητών τους, των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και της Διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δυο ομάδων, σε εξαιρετικό κλίμα, με πολύ κέφι και μεγάλη αισιοδοξία για την αθλητική περίοδο 2016-17.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν και στα δυο τμήματα και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των αθλητριών και αθλητών ενόψει των μαραθωνίων των πρωταθλημάτων τους , δείχνοντας έτσι και τη δυναμική του Συλλόγου , στέλνοντας και το μήνυμα ότι για τον Ολυμπιακό μας, των 80 χρόνων ιστορίας, είναι μικρές οι κατηγορίες που αγωνίζεται.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Ιστιαία για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παράλληλα, με τον δικό μας αγώνα η σκέψη μας θα είναι και εκεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις