Τα εισιτήρια με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα Νίκη Βόλου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ανακοίνωσε η Διοικούσα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ ενώ θα διατίθονται και εισιτήρια των 5 ευρώ για γυναίκες και παιδιά από 12 ως 18 ετών. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν αρκεί να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της 2ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:30 (18/9) στο “Π. Μαγουλάς”.

*Γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη όμως η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο του “Π. Μαγουλάς”.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Λόγο της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι, θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων από τις 10:30 το πρωί, ως και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.

Επίσης στο διάστημα αυτό, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας που δεν έχουν προμηθευτεί τις ονομαστικές κάρτες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις κάρτες τους.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 14:45.

*Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 15:00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις