Μήνυμα συσπείρωσης από τον πρόεδρο του Γ.Σ. Αλμυρού…

Με προσωπική του δήλωση ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Δήμος Περπερίδης, απευθύνει ”Μήνυμα” συσπείρωσης ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς του τμήματος ποδοσφαίρου. Η δήλωση αναλυτικά έχει ως εξής…

«Φίλες και φίλοι του Γ.Σ. Αλμυρού,
ΜΑΖΙ (φίλαθλοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο) βρισκόμαστε στην απαρχή μίας νέας δοκιμασίας για τον Γ.Σ.Αλμυρού. Η νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου με τον αγώνα κυπέλλου για την ομάδα μας στο Διμήνι με την τοπική ομάδα και συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Ε.Π.Σ.Θ. δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό τμήμα. Αφορούν σύσσωμη την οικογένεια του Γ.Σ.Αλμυρού και δεν διστάζω να πω, ότι αφορούν ακόμα και κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο του Αλμυρού και ευρύτερα του Καλικρατικού Δήμου Αλμυρού.
Σήμερα, ο Γ.Σ.Αλμυρού είναι ένας οργανισμός που κοινωνικοποιεί, ανατρέφει, επιμορφώνει και γυμνάζει περισσότερα από 400 παιδιά.
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όσους καθημερινά εργάζονται σκληρά για τη λειτουργία του συλλόγου μας ως Ερασιτέχνη , τους νυν και πρώην αθλητές όλων των τμημάτων που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα μας, ανθρώπους που διετέλεσαν παράγοντες του Γ.Σ.Αλμυρού στο παρελθόν και ανιδιοτελώς βρίσκονται ακόμα στο πλευρό του, τους χορηγούς μας και τους θεσμικούς φορείς του τόπου για τη συμπαράσταση τους.
Καλώ, λοιπόν, το φίλαθλο κόσμο, καταρχήν του Αλμυρού, να στηρίξει περισσότερο την ομάδα μας και όσοι ήδη είναι δίπλα της – και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό – να γίνουν κοινωνοί της ιδέας του Γ.Σ.Αλμυρού, ενθαρρύνοντας φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντος τους να πλαισιώσουν και αυτοί την προσπάθεια ανόδου της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Καλώ, επίσης, πρώην παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αλμυρού να ενεργοποιηθούν ξανά, για να προσφέρουν και αυτοί τη συμπαράσταση τους στην ομάδα και στην τωρινή διοίκηση, η οποία εργάζεται σκληρά και έντιμα, ώστε ακόμα και από τα λάθη της να γεννάται πρόοδος για το σύλλογο.»
Ας γίνουμε πολλοί αυτοί που σήμερα χτίζουν το δυνατό Γ.Σ.Αλμυρού του αύριο.
OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους,
Δήμος Περπερίδης – Πρόεδρος Γ.Σ.Αλμυρού 1929»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις