Με Ταντουρόφσκα ενισχύθηκε ο Ολυμπιακός Β.

Στα χέρια του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αλέκου Μεταφτσή, βρίσκεται πλέον το δελτίο της Σκοπιανής γκαρντ Άννας Ταντουρόφσκα η οποία θα ενισχύσει τη βολιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών.

Η Ταντουρόφσκα, η οποία είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου και τις περιόδους 2010-11 και 2013-14 πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις…

…η ΕΟΚ εξέδωσε κανονικά το δελτίο της κι έτσι θ’ αποτελέσει ένα από τα πολύτιμα “εργαλεία” στα χέρια του Μιχάλη Καπουρνιώτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η 26χρονη καλαθοσφαιρίστρια που στο παρελθόν έκανε πρωταθλητισμό με την Κ.Ρόσινγκ Σκοπίων, διακρίνεται ιδιαίτερα τόσο για τις επιτελικές της ικανότητες, όσο και για την έφεσή της στο σκοράρισμα.

Με την προσθήκη της Ταντουρόφσκα, ο Ολυμπιακός Βόλου γίνεται πανίσχυρος στην περιφέρεια. Η Σκοπιανή γκαρντ, δεν θ’ αγωνιστεί λόγω απουσίας στο ματς κυπέλλου με την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β.

Στο ματς με την Ασπίδα (Κυριακή, 14.00 ΕΑΚ Βόλου) θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μάριος Μπορίνος, λόγω απουσίας του Μ. Καπουρνιώτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις