Μπίλης: «Το πιο δύσκολο μέχρι το επόμενο»

Στο βαθμό δυσκολίας του αγώνα απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έδωσε έμφαση ο Λεωνίδας Μπίλης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια της Νίκης. Ο κυανόλευκος τεχνικός τόνισε πως πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο θέλοντας να δείξει πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπίλη:

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε τη δεύτερη συνέντευξη Τύπου για τον δεύτερο επίσημο αγώνα που θα δώσουμε, την Κυριακή στο γήπεδό μας. Με τη σημερινή προπόνηση και την αυριανή, οι παίκτες της Νίκης θα είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμα ένα βήμα, από τα τριάντα συνολικά της χρονιάς. Ένα σημαντικό βήμα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας. Στο παιχνίδι θα εγκαινιάσουμε και τη γαλάζια φανέλα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας. Το πιο δύσκολο παιχνίδι, κατά την προσωπική μου άποψη είναι πάντα το επόμενο».

Για το πιθανό άγχος που μπορεί να υπάρχει λόγω του πρώτου εντός έδρας αγώνα

«Την Κυριακή είχαμε μία ανάλογη περίπτωση. Έπρεπε να καταβάλλουμε το άγχος της πρεμιέρας και να «σπάσουμε» τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Τώρα είναι ένα άλλο κομμάτι, το οποίο δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς. Θα παίξει και σημαντικό ρόλο ότι κάναμε την προετοιμασία μας, στο γήπεδό μας. Οι παίκτες μου γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο που θα αγωνιστούν και είμαι σίγουρος πως το άγχος μπορούμε να το καταβάλλουμε. Δουλεύουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να είμαστε όπως ακριβώς πρέπει τακτικά και ψυχολογικά και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στο ”Π. Μαγουλάς”. Δουλεύουμε τακτικά, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα και να μην τον αφήσουμε να δείξει τα πλεονεκτήματά του».

Για το αν θα υπάρξει αλλαγή στην τακτική σε σχέση με την πρεμιέρα

«Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην τακτική είναι κάτι που θα το δείτε την Κυριακή στο γήπεδο. Δε μπορούμε να πούμε ποτέ πριν τη μάχη, την στρατηγική μας. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, είναι ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

Για ενδεχόμενη επιστροφή του Μαλακασιώτη

«Ο Μαλακασιώτης προπονείται κανονικά με την ομάδα και από άποψη φυσικής κατάστασης βρίσκεται στο 100%. Εφόσον η σημερινή και αυριανή προπόνηση ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο απρόοπτο, προορίζεται να είναι στην αποστολή. Το αν θα βρίσκεται στην εντεκάδα, θα το δούμε. Αγωνιστικά το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι η απουσία του Παπαδόπουλου. Ο Κόκκας επανέρχεται καθώς εξέτισε την ποινή του».

Για την εικόνα του αντιπάλου

«Την ομάδα της Νεοκαισάρειας, όπως όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, τις παρακολουθούμε. Βοηθάει το γεγονός πως γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές της. Όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες που παίζουμε αντίπαλοι έτσι κάναμε και με την Νεοκαισάρεια. Πάντα συλλέγουμε πληροφορίες για τους αντιπάλους μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τη γνώση του αντιπάλου».

Το μήνυμα στον κόσμο

«Το μήνυμα το δώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι προσπαθεί να κάνει αυτή η ομάδα. Το έχει δείξει με την παρουσία του, με την αγορά των διαρκείας, με τη συμπαράστασή του, με τις ανακοινώσεις των συνδέσμων. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα έχουμε τη συμπαράστασή τους. Εγώ θα κάνω μόνο μία έκκληση: Να αποφύγουμε τα πρόστιμα. Είναι πολύ σημαντικό. Να μην πέσει ούτε ένα καπνογόνο στο γήπεδο, ούτε μπουκάλι. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό της εξέλιξης αυτής της ομάδας αν όλη η χρονιά κυλήσει χωρίς πρόστιμα. Ακόμα και το ένα ευρώ παίζει ρόλο. Ο πόλεμος δεν είναι μόνο αγωνιστικός είναι και οικονομικός. Θέλω οι οπαδοί της Νίκης να είναι από το 1ο λεπτό ως το 96ο να είναι εκδηλωτικοί αλλά παράλληλα και κόσμιοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις