Στύλος: «Πιο ώριμη φέτος η Πύδνα»

Στα βασικά φαβορί για υπέρβαση στο 2ο όμιλο κατατάσσεται η Πύδνα Κίτρους, ειδικότερα μετά το διπλό με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ο τεχνικός Απόστολος Στύλος, με δηλώσεις στην «ΑRENA PRESS» αποφεύγει τα… παχιά λόγια.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας υποστήριξε:

«Πήραμε σημαντικό και καθαρό διπλό στην πρεμιέρα στη Φιλιππούπολη, με ενισχυμένο και φιλόδοξο αντίπαλο. Αυτό το ματς όμως τελείωσε, έδωσε μόνο τρεις βαθμούς, όπως τα άλλα, δεν υπάρχει… ενθουσιασμός! Από Δευτέρα βλέπουμε την Αμβρακία Κωστακιών και θέλουμε νίκη στην έδρα μας. Από το πρωί ως το… βράδυ, βλέπουμε βίντεο με το συγκεκριμένο αντίπαλο. Ο όμιλος είναι ισορροπημένος, είναι μικρές οι διαφορές στην κορυφή, για Ολυμπιακό Βόλου, Θεσπρωτό, Καραϊσκάκη, Απόλλωνα Λάρισας, εμάς και Νίκη Βόλου. Είναι νωρίς για φαβορί. Θέλει συνέπεια ως το τέλος. Νίκες και… βλέπουμε. Πέφτει ένας και δυστυχώς σύντομα θα προκύψουν αδιάφοροι.

Εμείς πέρυσι πήραμε ένα Κύπελλο, τώρα είμαστε πιο ώριμοι και εχθρός του καλού είναι το… καλύτερο!». Στα αγωνιστικά, νοκ άουτ είναι οι Μπαλής, Ραπτόπουλος και Στούμπος με τον Λαζαρίδη να γυρνά και τους Κόλα και Δήμα πιθανότατα να προλαβαίνουν να ξεπεράσουν τις μικροενοχλήσεις τους. Επίσης, στο Κίτρος συνεχίζουν τις επαφές για απόκτηση αριστερού μπακ (ως τώρα δεν «περπάτησε» το θέμα Τριανταφυλλίδη και προέκυψαν και άλλοι στόχοι) και ενδεχομένως μεσοεπιθετικού.

arenafm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις