Γιαλιάς: «Αποχωρώ…»

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Τρίκαλα  μίλησε στο metrosport.gr φανερά αγανακτισμένος απ’ αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η απογοήτευση και συνάμα η οργή του ήταν έκδηλη. Μάλιστα, η απόφαση φαίνεται να είναι ειλημμένη. Τη θεωρεί δεδομένη.

«Αποχωρώ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γιαλιάς και εξηγεί: «Πουθενά δεν συμβαίνουν αυτά. Σιχάθηκα τη ζωή μου.

Θα αποχωρήσω λίαν συντόμως. Θέλω απλά να σκεφτώ το πότε», λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο θέμα της Βέροιας και την απόφαση παραμονής της ομάδας από την Ημαθία στη Super League.

«Προσέξτε… Είπα, μάλιστα, να υποβιβαστεί η Βέροια, αλλά να μην ανέβουν τα Τρίκαλα. Προσωπικά, έχω ελεγχθεί. Ολα είναι νόμιμα και καθαρά», τονίζει με νόημα.

«Σύστημα, παρασύστημα, κουράστηκα. Είμαι ευθύς χαρακτήρας και μάλλον δεν… ταιριάζω στον χώρο. Θα τους αφήσω και το πεδίο ελεύθερο. Μεταβιβάζω τις μετοχές μου. Πουλάω… Θα μου πεις, τώρα, ποιος αγοράζει;

Κι ό,τι λέω, το εννοώ. Οτι λέω, το κάνω. Δεν μπαίνω στον κουβά κανενός. Ούτε του ενός, ούτε του άλλου… Δεν είμαι ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με κανέναν. Είμαι με τον ΑΟΤ, είμαι με τα Τρίκαλα.

Δεν έχω πρόβλημα να με λένε πρόεδρο. Απλώς το θέμα είναι πως σκέφτομαι να φύγω είτε τον Δεκέμβριο, είτε το καλοκαίρι. Ωστόσο και να ανέβω κατηγορία, πάλι θα φύγω. Θα αποχωρήσω. Ας πάρει την ομάδα ο επόμενος. Εχω πάρει την απόφαση μου. Είναι δεδομένη», δήλωσε ο Γιαλιάς στο metrosport.gr.