Στιγμιότυπα από την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού Β. (photos)

Διάθεση και πάθος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου υπήρξε στη σημερινή προπόνηση, με τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής (18/9, 16.30) στην Ιστιαία για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος…

…της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ματς με την Ιστιαία, με τον Κορίνθιο τεχνικό να δίνει μεγάλη βαρύτητα στις στημένες φάσεις. Δοκίμασε το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στο δίτερμα που έπαιξε η ομάδα, ωστόσο, τις τελικές αποφάσεις ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα τις πάρει μετά και στην αυριανή (17/9), όπου και θα ανακοινώσει και τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Ιστιαία, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Εκτός αποστολής θα μείνουν ο τραυματίας Φελίπε Ντα Κόστα, ο Γκουστάβο Μπρίτος, η μπλε κάρτα του οποίου δεν έχει έρθει ακόμη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Παναγιώτη Ζώνα και Δήμου Κόκα. Και οι δύο, πάντως, μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις