Στη «μάχη» του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ οι ομάδες της Μαγνησίας

Στη «μάχη» του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ ρίχνονται σήμερα οι ομάδες της Μαγνησίας, ο οποίες θα λάβουν μέρος στους ομίλους 1 έως 3. Στον 1ο όμιλο τα φαβορί είναι η Νίκη και η Ανάληψη. Οι «κυανόλευκοι» με τον Λάμπρο Πρέκα στον πάγκο τους και αρκετά νέα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση κάνοντας αρχή…

σήμερα (19.00) στό το κλειστό Πορταριάς όπου αντιμετωπίζουν τον Κένταυρο Ζαγοράς. Από το σημερινό ματς αναμένεται να λείψουν ο Στέφανος Βλήτσιος για επαγγελματικούς λόγους και οι Δημήτρης Μπόγδανος και Νίκος Μαυροφώτης που έχουν ενοχλήσεις.
Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Κώστα Δέρβου ενισχύθηκε σημαντικά με τον Αντώνη Καραρρήγα. Ωστόσο μάλλον δεν θα προλάβει το σημερινό ματς, αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.
Στο ΕΑΚ Βόλου (16.30) «κονταροχτυπιούνται» Ανάληψη και Μεταμόρφωση. Οι «κυανέρυθροι» ενισχύθηκαν με τον Λευτέρη Στάμο, ενώ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους σήμερα τον Παναγιώτη Νάνη, ο οποίος μάλλον θα παίξει σε επιλεγμένα ματς του πρωταθλήματος.
Στον 2ο όμιλο δεσπόζει ο Γ.Σ. Βόλου, ο οποίος σήμερα στις 19.00 φιλοξενεί τους Νέους Αθλητές Νίκης. Ο Γιώργος Κοσμάτος και ο Γιώργος Ντάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρήστου Καλογερόπουλου, αφού βρίσκεται στο εξωτερικό και του νεαρού Στάθη Ζούρη. Επίσης αμφίβολος θεωρείται ο Θανάσης Τσαπραΐλης για οικογενειακούς λόγους.
Για το ίδιο γκρουπ η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου κοντράρει τον Α.Σ. Φαρσάλων εκτός έδρας. Οι «πορτοκαλί» φιλοδοξούν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι.
Τέλος, στον 3ο όμιλο Ολυμπιακός Β. και Γ.Σ. Αλμυρού φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο. Μάλιστα αναμετρώνται μεταξύ τους στην πρεμιέρα (σήμερα στις 19.00) στο ΕΑΚ. Ο Φώνης Μαυρομιχάλης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Δημήτρη Καραθάνο, ο οποίος βρίσκεται στην Σκιάθο για οικογενειακούς λόγους.
Στην αντίπερα όχθη ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης προβληματίζεται για τις απουσίες του Βασίλη Θέου (είναι τιμωρημένος από πέρσι), του Στέργιου Χατζόπουλου (για προσωπικούς λόγους) και του Γιώργου Καραπτσιά (τραυματίας).
Στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» (17.00) ο Ίωνας «μονομαχεί» με τον Αιολικό. Μοναδικός απών θα είναι ο Άλκης Κυρτσόγλου για το συγκρότημα του Άγη Τζούμα, που επιθυμεί να επαναλάβει την περσινή του παρουσία στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ, όπου είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον Ολυμπιακό. Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Αιολικός διαθέτει νέα παιδιά συνεπικουρούμενα από τον Αντώνη Σαμαρά, που θα προσφέρει σημαντικά με την πείρα του.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των τριών πρώτων ομίλων στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ έχει ως εξής:

Σάββατο 17/9
1ος όμιλος
ΕΑΚ Βόλου, 16.30, Ανάληψη-Μεταμόρφωση. Διαιτητές: Τσουμαχίδης, Μπαλκίζας. Γραμματεία: Θεοφανίδου, Τσιργούλα, Βελετζάς.
Κλειστό Πορταριάς, 19.00, Κένταυρος Ζαγ.-Νίκη. Διαιτητές: Καλούτσας, Αβραμίδου. Γραμματεία: Πεγιούκα, Καροτσάκης, Μαυρομιχάλης.
2ος όμιλος
Κλειστό Φαρσάλων, 18.00, Α.Σ. Φαρσάλων-ΑΕΒ Διμηνίου. Διαιτητές: Χριστοδούλου, Καντερές.
Κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», 19.00, Γ.Σ. Βόλου-Ν.Α. Νίκης. Διαιτητές: Κέτουλας, Αγαγιώτου. Γραμματεία: Γκόργκα, Γκαλίδη, Πολύζος.
3ος όμιλος
Κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», 17.00, Ίωνας-Αιολικός. Διαιτητές: Παριανόπουλος, Ι. Μπούγλος. Γραμματεία: Πολύζου, Βενετσάνος, Ανδριοπούλου.
ΕΑΚ Βόλου, 19.00, Ολυμπιακός Β.-Γ.Σ. Αλμυρού. Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Τσουμαχίδης. Γραμματεία: Καμένου, Καραγεώργος, Σακελλαροπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις