Το πλάνο και οι δεσμεύσεις Τζήμα στην ενημερωτική συνάντηση με φιλάθλους της Νίκης (photos)

Συνάντηση με τους κατόχους των διαρκείας αλλά και με φίλους της Νίκης που δεν είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας, πραγματοποίησε ο κ. Τζήμας στο κέντρο ”Η λίμνη”. Ο κ. Τζήμας ανέλυσε τα άμεσα αλλά και τα μακροχρόνια σχέδιά του για την ομάδα, δίνοντας έμφαση κυρίως στη δημιουργία των υποδομών που θα αποτελέσουν τα θεμέλια της νέας προσπάθειας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Φάτσης. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης τόνισε πως αυτοί που ασκούν κακοπροαίρετη κριτική στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σύντομα θα διαψευστούν και θα αναγκαστούν να αλλάξουν πλεύση, καθώς τα έργα αυτής της διοίκησης θα είναι χειροπιαστά.

Με μία αναδρομή στο παρελθόν και στην προνοητικότητα των ανθρώπων που ίδρυσαν τον Σύλλογο της Νίκης άρχισε την ομιλία του ο κ. Τζήμας. Ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε πως η κατασκευή του γηπέδου ήταν ένα έργο με πολύ μεγάλη σημασία και με το σκεπτικό αυτό θα κινηθεί διοικητικά.

Αναφερόμενος σε προηγούμενες διοικήσεις άφησε αιχμές για κακοδιαχείριση και για έλλειψη αγνών προθέσεων καθώς όλοι τους ήθελαν κάτι να κερδίσουν, εκμεταλλευόμενοι την αγάπη του κόσμου για την ομάδα.

Δύο ήταν οι βασικοί άξονες της ομιλίας του, τους οποίους ανέπτυξε ο κ. Τζήμας. Η δημιουργία των κατάλληλων γηπεδικών υποδομών ώστε η Νίκη να αποκτήσει τις εγκαταστάσεις που της αρμόζουν και αγωνιστικά να χτιστεί μία καθαρή ομάδα που θα στηριχθεί ως επί το πλείστον σε παιδιά των ακαδημιών της, για την οποία ο κόσμος της θα είναι υπερήφανος.

Όσον αφορά τα έργα στο γήπεδο τα χώρισε σε δύο κατηγορίες. Τα άμεσα και τα μακροχρόνια. Στα άμεσα περιλαμβάνεται η ολοκλήρωση των εργασιών στο βοηθητικό γήπεδο, ο χλοοτάπητας του κεντρικού γηπέδου, οι πάγκοι των ομάδων και του παρατηρητή και τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Ο κ. Τζήμας δεσμεύτηκε στους κατόχους των διαρκείας αλλά και στον κόσμο που έδωσε το παρών στο κέντρο «Η λίμνη», πως την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εργασίες για την μέγιστη βελτίωση του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, δύο εβδομάδες μετά. Οι δύο πάγκοι των ομάδων θα είναι στη θέση τους για τον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και θα απομένει αυτός του παρατηρητή. Για τα δημοσιογραφικά έχουν ήδη γίνει κάποιες εργασίες και το έργο θα έχει ολοκληρωθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας. Τώρα όσον αφορά το βοηθητικό που είναι και αυτό που περιμένει με αγωνία πολύς κόσμος, ο κ. Τζήμας τόνισε πως ο πλαστικός τάπητας θα έρθει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 23/09 θα είναι τοποθετημένος.

Στα μακροχρόνια σχέδιά του ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης ανέφερε για το νέο γήπεδο της ομάδας για το οποίο υπάρχουν ήδη δύο πλάνα. Ήδη υπάρχει η έγκριση συγχρηματοδότησης γερμανικής τράπεζας και θα περιμένει τα αναπτυξιακά προγράμματα που θα βγουν τον Οκτώβριο ώστε να περάσει το πλάνο στην διαδικασία έγκρισης και υλοποίησης.

Επίσης ο κ. Τζήμας έκανε έναν μίνι οικονομικό απολογισμό τονίζοντας πως η ομάδα θα φτάσει ως το τέλος του πρωταθλήματος χωρίς κανένα πρόβλημα, αντίθετα με άλλες ομάδες που θα συναντήσουν στην πορεία πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Τέλος ο κ. Τζήμας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, στον κ. Βενέτη που έχει βοηθήσει τα μέγιστα με τα έργα στο γήπεδο, στον Γιώργο Μαστρογιάννη για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο και στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτση που στέκεται αρωγός στη νέα προσπάθεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις