Νίκη με 3-0 του Ιάσονα Α.Μ. επί του Πανιωνίου

Ο Ιάσονας Άλλης Μεριάς επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του Πανιωνίου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Άλλης Μεριάς και ξεκίνησε στις 16:00. Τυπικά γηπεδούχος ομάδα στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο Πανιώνιος.

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε στο 45′ με κοντινή προβολή του Ζατσάι, έπειτα από σέντρα του Κάβουρα από αριστερά, ενώ ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ έγραψε και το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καλογριάς με κοντινό πλασέ στο 75′. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Φώτου. Ο 16χρονος τερματοφύλακας του Ιάσονα, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, απέκρουσε το πέναλτι, ενώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνδιού είχε εξαιρετική απόδοση και στο ενεργητικό του καταγράφονται ορισμένες πολύ καλές αποκρούσεις.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αλέξης, Νικούδης (26′ Μπασδάνης), Μαρούγγας, Αλβανός, Κωστούλας, Παπαπορφυρίου, Φώτου, Χατζιβασιλείου, Καραγιώργος, Αβραάμ (55′ Κοντός), Γιαννακούρας.
ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ: Κωνσταντίνου, Ν. Σπύρου, Κάβουρας, Γούσιας, Κωτσιαλής, Τσίγγας (80′ Γεωργούλας), Χριστοδούλου, Θεοδωρόπουλος, Σιόβας (70′ Καλογριάς), Ζάχος, Ζατσάι (55′ Κουτσουνίδης).

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις