Θα συνεχίσει τις δοκιμές ο Βαζάκας και στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Μία πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό (24/8) πρόγραμμα για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς η ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν και το πρωί της Κυριακής (25/8), ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα… …δώσουν φιλικό στις 18.30 στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.

Ο Γιώργος Βαζάκας αναμένεται και πάλι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, συνεχίζοντας τις δοκιμές. Στην παρούσα φάση ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει πως ανταποκρίνεται ο κάθε ποδοσφαιριστής στην τακτική και στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα και σιγά-σιγά θα αρχίσει να μοντάρει την ενδεκάδα.

Στο αυριανό φιλικό θα λάβει μέρος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», ο Ρόι Νταγιάν, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο. Ο Ισραηλινός φορ μέρα με την ημέρα προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στο νέο του περιβάλλον και δείχνει πως είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει την αίσθηση του γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις