Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στον Ρήγα κόντρα στον Διαγόρα (pregame)

Στον Ρήγα Φεραίο έχουν αφήσει πίσω τους την εντός έδρας ήττα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος και θα επιδιώξουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό (18/9, 16.30) παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βατανιακού…

…στην Κατερίνη.
Το έργο των Βελεστινιωτών δεν θα είναι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς πως η αντίπαλη ομάδα προέρχεται από το «διπλό» επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ θα έχει και τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου στην κατηγορία. Επιπλέον, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν τρεις απουσίες. Πέραν των Κέβιν Χίσα και Χρήστου Δημητρίου που λόγω τραυματισμού ήταν εκτός αποστολής και στο ματς της 1ης αγωνιστικής, «νοκ άουτ» τέθηκε και ο Κώστας Γουτούλης που από την περασμένη Δευτέρα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη Λαμία.
Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντώνη Τζοβάρα που υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο. Ο 22χρονος σέντερ φορ συμπεριελήφθη τελικά στην «κυανόλευκη» αποστολή, αλλά είναι άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθεί. Αυτό θα το αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης.
Εδώ να αναφέρουμε ότι δύο απουσίες θα έχει και ο Διαγόρας. Η σημαντικότερη είναι αυτή του έμπειρου σέντερ φορ Μίμη Μπενίσκου, που είναι τραυματίας, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν θα παίξει και ο μέσος Θανάσης Κουντουριώτης.
Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού είναι οι: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Παπαγιάννης, Γκάγκας, Σπαθής, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Βουραζέρης, Ράπτης, Λάμπρου, Χατζής, Μπακάλης, Αλεξίου, Γκίκας, Κιπτίου, Καναβός, Γεωργαντζής, Μπομπότης, Ζαχαράκης, Τζοβάρας, Σέττος και Τσελεπής.
Ο κ. Γιώργος Βρέσκας που ανήκει στην ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι ο διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού, έχοντας βοηθούς τον κ. Θανάση Παπαδάκη της ΕΠΣ Ημαθίας και τον κ. Χρήστο Δεμερτζή της ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις