Για το “δύο στα δύο” στην Ιστιαία ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Αστέρα Πετριτή, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια στο σημερινό παιχνίδι (18/9, 16.30) με την Ιστιαία στη βόρεια Εύβοια, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αν οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα δεν…

…παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι, καθώς η Ιστιαία στο πρώτο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μία σαφώς πιο έμπειρη και καλύτερη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.
Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, ενώ από χθες η αποστολή βρίσκεται στο Πευκή, όπου και διανυκτέρευσε εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ιστιαία. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στις τελευταίες προπονήσεις δοκίμασε σχήμα με δύο επιθετικούς, όπως έπαιξε δηλαδή η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή, με τους Φλίγκο και Αναστασίου να συνθέτουν το δίδυμο στην επίθεση. Οι άλλοι εννέα παίκτες ήταν: Τερματοφύλακας ο Κατσούλης, με τους Στουρνάρα (δεξιά) και Μανάλη (αριστερά) να είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Τέλλος και Κωστόπουλος. Οι Πότσι και Οικονόμου ήταν οι εσωτερικοί μέσοι, ενώ ο Δωματάς (δεξιά) και ο Σταύρου (αριστερά) συνέθεταν την τετράδα στα χαφ.
Αν ο τεχνικός του Ολυμπιακού προτιμήσει να πάει σε διάταξη 4-2-3-1, τότε θα μείνει εκτός ο Αναστασίου και τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ναστέφσκι.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Παλιούρας, Στασινόπουλος, Ανδρέας Κόκας, Κολημήτρας, Ευθυμιάδης, Γκίτζιας και Μπρίτος.
Ο Φελίπε Ντα Κόστα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι ανέτοιμοι Παναγιώτης Ζώνας και Δήμος Κόκας, οι οποίοι, ωστόσο, ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.
Στην αποστολή μετέχει για πρώτη φορά και ο Γκουστάβο Μπρίτος, καθώς ήρθε η μπλε κάρτα και το δελτίο του Αργεντινού επιθετικού εκδόθηκε από την ΕΠΟ.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν σήμερα στο πλευρό τους στην Ιστιαία και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς αρκετοί φίλαθλοι θα ταξιδέψουν για να δουν από κοντά το παιχνίδι και να ενισχύσουν την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων».
Οι Austrian Boys θα αναχωρήσουν στις 11.30 σήμερα το πρωί από το ΕΑΚ Βόλου, ενώ και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Ιστιαία.
*Την σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Ιστιαία θα διευθύνει ο κ. Χρήστος Μανούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Λεωνίδα και Παναγιώτη Γκολέ, όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής θα είναι ο κ Δημήτρης Αραμπόπουλος από την ΕΠΣ Πειραιά.

.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις