Με δυο γκολ του Θαν. Κωστούλα ο Αίας, 2-1 την Αγ. Παρασκευή

Με δυο τέρματα που σημείωσε ο Θανάσης Κωστούλας, ο Αίας Σούρπης πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, καθώς επικράτησε στο γήπεδό του επί της Αγ. Παρασκευής με σκορ 2-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους επετεύχθησαν με…

σουτ του πολύπειρου ποδοσφαιριστή, στο 17΄και 55′. Ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας τους οι γηπεδούχοι, που είχε το πρώτο της δυνατό τεστ κατευθείαν με επίσημη αναμέτρηση, καθώς στο διάστημα που προηγήθηκε δεν είχαν δώσει κάποιο δυνατό φιλικό.
Οι φιλοξενούμενοι που ικανοποίησαν τον προπονητή τους Στ. Μαλακασιώτη, μόνο στο β’ ημίχρονο, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 84′, με κεφαλιά του Κοπάνα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή.
ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Λαγός, Καλοδήμος (73′ Παπανικολόπουλος), Κραβαρίτης, Γρούνας (66′ Κοντοβάς), Κωστούλας, Χουλιάρας, Μπριτζάι, Δημητρίου, Κατσιαβριάς, Γαρυφάλλου (46΄Χειλάς), Χριστέλος.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Κλώθος, Γιάτσιος, (46′ Καψάλης), Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Κουσιαρής, (60′ Κόφφας), Κούκιος (78′ Τσιγκλιφής), Παπακώστας, Κοπάνας, Παπουτσής, Καραγιάννης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις