Λ. Μπακάλης: Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία

Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, δήλωσε πως η ομάδα του αδικείται από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής, καθώς ήταν καλύτερη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θεωρώ ότι το σκορ του αγώνα μας αδικεί βάσει της εικόνας που παρουσιάσαμε…

…στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά στην επανάληψη ήμασταν πολύ καλύτεροι του Διαγόρα. Είχαμε τον έλεγχο με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και ψάξαμε την ισοφάριση. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο τετ α τετ του Χατζηαθανασίου στις καθυστερήσεις.
Μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο μπορώ να πω ότι ο Διαγόρας ήταν ανώτερος. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και μάλιστα από αδράνεια στην άμυνα. Δυστυχώς, φαίνεται πως φέτος η αμυντική μας λειτουργία δεν είναι ακόμη αυτή που θα έπρεπε διότι δεν αποφεύγουμε τα λάθη.
Το β’ μέρος μας ανήκε ολοκληρωτικά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία. Τουλάχιστον η εμφάνισή μας σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στα οποία περιμένω να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί, ενώ ευελπιστώ ότι θα έλθουν και τα καλά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις