Έπαιξαν για καλό σκοπό οι παλαίμαχοι της ΕΠΣΘ και του ΠΑΟΚ (photos)

Το «παρθενικό» της παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας η νεοσυσταθείσα μικτή ομάδα παλαιμάχων της ΕΠΣΘ, με αντίπαλο την ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΟΚ. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την κάλυψη μέρος των εξόδων χειρουργικής επέμβασης ενός συνανθρώπους μας από την Αγριά, που χρήζει αμέσου βοηθείας.

Η διοίκηση της ΕΠΣΘ φρόντισε να διατεθούν τα εισιτήρια, τόσο στην κοινωνία της Αγριάς, όσο και στο Βόλο. Παλιές δόξες του ΠΑΟΚ, όπως οι Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Λαγωνίδης, Ιορδανίδης κ.α. αλλά και του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου, έδωσαν το «παρών» στο φιλικό παιχνίδι, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και παρά τα παραπανίσια κιλά τους, έδειξαν πως δεν έχουν ξεχάσει τη μπάλα.
Ο Βασίλης Τζέκας ήταν… αίλουρος κάτω από τα δοκάρια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις, όπως και ο Γιάννης Θεοδωρίδης στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βασίλης Μαλακασιώτης έδειξε πως δεν ξέχασε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας όμορφα τέρματα, το ίδιο και ο Βαγγέλης Τσουκάλης. Αμυντικός… βράχος ο Γιώργος Κασιούρας, με πολλά τρεξίματα οι Μίλτος Καλόγηρος και Κοσμάς Παπαδήμος, ενώ όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Η ΕΠΣΘ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και η μικτή ομάδα παλαιμάχων, η οποία θα οργανωθεί ακόμη καλύτερα, θα είναι παρούσα, όποτε χρειαστεί να αγωνιστεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η μικτή παλαιμάχων της ΕΠΣΘ νίκησε με 7-3 τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ. «Χατ τρικ» σημείωσε ο Βασίλης Μαλακασιώτης, δύο τέρματα πέτυχε ο Βαγγέλης Τσουκάλης και από ένα οι Απόστολος Τζοβάρας και Ντούσαν Πότσουτσα. Για τον ΠΑΟΚ δύο τέρματα σημείωσε ο Κώστας Ρουσομάνης και ένα ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.
Προπονητής των παλαιμάχων της ΕΠΣΘ είναι ο Αντώνης Μάνδαλος και των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ ο Μιχάλης Μπέλλης, με βοηθό τον Απόστολο Σαβουλίδη. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Περικλής Λασκαράκης.
Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Κουζάκης, με βοηθούς τους Αντώνη Δαλούκα και Γιάννη Κούστα.
Μετά το παιχνίδι η ΕΠΣΘ παρέθεσε δείπνο στους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ στην Αγριά, με την αποστολή του «Δικεφάλου» να επιστρέψει αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
ΜΙΚΤΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΠΣΘ: Τζέκας, Φλάμος, Γάτος, Κασιούρας, Βαλαρούτσος, Τόλιας, Καλόγηρος, Παπαδήμος, Μαλακασιώτης, Καραμίχαλος, Τζοβάρας.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Θεοδωρίδης, Τρίγκας, Μπίλης, Νανάς, Φωτιάδης, Βουλτσίδης, Τσουκάλης, Κωστούλας, Πότσουτσα, Παπαρίζος, Μαλακασιώτης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ: Κουσελίνης, Παπαχριστούδης, Γιόκας, Μήτογλου, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Λεοντιάδης, Μπορμπόκης, Ιορδανίδης, Δερμιτζάκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Στυψιάνος, Σερασίδης, Καπουσούζης, Κουκίδης, Κωνσταντίνου, Μπόλκας, Ρουσομάνης, Καλυφούλης, Καπετανόπουλος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του φιλικού αγώνα των παλαιμάχων της ΕΠΣΘ με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις