Αετόπουλος: «Ανταγωνιστική κατηγορία με ιστορικές ομάδες»

Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Πετριτή ο Δημήτρης Αετόπουλος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου. Με συμπαραστάτες στην άμυνα τους Στάμο, Νάκου και Νασιάκο αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ο νεαρός αμυντικός έδωσε μάχες και βοήθησε ούτως ώστε το Ελευθεροχώρι να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό μέσα στην Κέρκυρα.

Μιλώντας στο goaltrikala.gr για το ματς με τον Αστέρα ο Αετόπουλος τόνισε: «Είδαμε πως δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος στη κατηγορία. Ο Αστέρας γνώριζε καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο από εμάς ο οποίος είναι αλήθεια ότι μας δυσκόλεψε και πιστεύω πως θα είναι παγίδα για οποιοδήποτε αντίπαλο αγωνίζεται στο Κανόνι. Προσπαθήσαμε πολύ καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ελαττώσαμε τα λάθη μας και το αποτέλεσμα ήταν ένας πολύτιμος βαθμός που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος για την συνέχεια».

Όσο αφορά την επόμενη αναμέτρηση με την Ιστιαία σημείωσε: «Δεν ξεχωρίζουμε αντίπαλο καθώς σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για τους 3 βαθμούς. Την Κυριακή παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη στη Γ΄Εθνική. Για να γίνει αυτό όμως θα χρειαστεί να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με πάθος. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα δουλειάς για να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Οι διαφορές σε σχέση με πέρυσι όπου αγωνιζόταν στην Φαρκαδόνα: «Και φέτος είναι μια ανταγωνιστική κατηγορία με ιστορικές ομάδες και ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας. Εμείς θα κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και με χαμηλά το κεφάλι,διάθεση και πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε να μείνουμε κατηγορία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στη προσπάθεια αυτή που γίνεται από τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές θα θέλαμε και τον κόσμο δίπλα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις