Τα θετικά και τα αρνητικά του Ολυμπιακού Β. στο ματς με την Ιστιαία

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε με νίκη από την Ιστιαία, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1. Από το δεύτερο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα το goalpost.gr επισημαίνει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα.

Κάνουμε αρχή από τα θετικά. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, καθώς βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 4′ και στο 75′ έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει ομάδα με μέταλλο, που έχει τους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός αγώνα.

Ακόμη και στη μέτρια μέρα του ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και είναι ένα επίσης θετικό στοιχείο για την ομάδα.

Απόλυτα πετυχημένο το ντεμπούτο του Γκουστάβο Μπρίτος, με τον Αργεντινό να μπαίνει στο 32′, να σκοράρει στο 33′ και να βοηθά σημαντικά την ομάδα του να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Για δεύτερο παιχνίδι φέτος ο Ολυμπιακός σκοράρει από στημένη φάση και αυτό είναι προϊόν της δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση.
Η επιθετική δεινότητα του Κώστα Φλίγκου, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι πετυχημένες αλλαγές του Παναγιώτη Τζαναβάρα, οι οποίες βελτίωσαν αρκετά την εικόνα του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα αρνητικά του Ολυμπιακού η κακή αντίδραση της άμυνας στη φάση του γκολ της Ιστιαίας, με τους κεντρικούς αμυντικούς να «πιάνονται» στον ύπνο.

Η δυσλειτουργία στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου η ομάδα δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει εύκολα τη μπάλα.

Το άγχος και η πίεση που υπάρχει και την οποία θα πρέπει να διαχειριστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τόνισε και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Η έλλειψη ρυθμού και τα κακό πρώτο 30λεπτο, όπου η ομάδα δεν πατούσε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις