Χάνει και το ματς με Τηλυκράτη ο Ζώνας, κανονικά ο Φλίγκος

Προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για το κυριακάτικο (25/9) εντός έδρας παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής

του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι δύο. Ο Φελίπε Ντα Κόστα έτρεξε και σήμερα μόνος του και θα επιχειρήσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή. Αν ο Πορτογάλος δεν αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο (είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έχασε τα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος) θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ανάλογα θα χρησιμοποιηθεί από την τεχνική ηγεσία.
Ο Παναγιώτης Ζώνας χάνει και το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, καθώς δεν προλαβαίνει να είναι 100% έτοιμος. Ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και υπολογίζεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα.
Όσον αφορά τον Κώστα Φλίγκο, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα στον προσαγωγό, είναι απόλυτα εντάξει, σήμερα γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι «παρών» στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις