Χατζηιωάννου: Η Β’ Εθνική θα αρχίσει 20 Οκτωβρίου στην καλύτερη

Για την εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του, μίλησε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου. Σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο νομικός του Αγροτικού Αστέρα Βαγγέλης Χατζηιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε

τόσο στο θέμα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πολλά τα προβλήματα στη Β’ Εθνική. Τον κύριο Σφακιανάκη τον σέβομαι και τον εκτιμώ, αλλά έχω πολλές διαφωνίες για τον τρόπο διοίκησής του. Πέρα από γενικές συνεντεύξεις δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.
Απόφαση ομόφωνη στη χθεσινή συνεδρίαση είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η επ’ αορίστου αναβολή αν δε λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που δεν μπόρεσε να λύσει ο κύριος Σφακιανάκης. Αν άρχιζε τώρα οι ομάδες δεν έχουν ούτε ένα ευρώ. Πέρσι είχαμε 5 εκατομμύρια ευρώ υπογεγραμμένα.
Έχει 24 υπαλλήλους η Φούτμπολ Λιγκ ενώ θα μπορούσε να λειτουργήσει με 10. Απέτυχε να βρει έσοδα. 65 μέρες θητεία ο κύριος Σφακιανάκης και δεν έχει πάει στον κύριο Κοντονή. Εμείς σαν επιτροπή θα κάνουμε άμεση επαφή με τον Υπουργό για το θέμα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης.
Δεν είχε εντολή από το συμβούλιο να τιμήσει τον κύριο Γκιρτζίκη. Μόνος του πήρε την απόφαση. Επίσης είχε παραστεί στην εκλογή του αντικαταστάτη του Γκιρτζίκη. Είναι εντολοδόχος. Πήγε ως Σφακιανάκης, ατομικά.; Σαν Φούτμπολ Λιγκ πρέπει να αποφασίσουν οι ομάδες.
Στην καλύτερη θα αρχίσει 5-10 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα. Ο ΟΤΕ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει. Η Nova και η ΕΡΤ είναι οι δύο περιπτώσεις.
Χθες εμφανίστηκε ο Άρης στο συμβούλιο και υπάρχει δυσαρέσκεια από τις υπόλοιπες ομάδες γιατί λειτουργεί μεμονωμένα στα τηλεοπτικά και τις χορηγίες. Δεν μπορεί ο Άρης να μιλάει μόνος με τη Nova. Υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις