Συνάντηση διοίκησης με τους Blue Angels

Συνάντηση μελών της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης και της διοίκησης του συνδέσμου “Blue Angels” πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των οργανωμένων οπαδών. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προστατευτεί η ομάδα από άτομα που ηθελημένα ή μη θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και άπαντες να συντελέσουν ώστε το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο να αποτελέσει μία γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Μια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των “Blue Angels” μεταξύ της διοίκησης του συνδέσμου και μελών της Δ.Ε του ποδοσφαίρου. Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών η επιθυμία για ενεργή στήριξη της ομάδος μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, η προστασία της από άτομα που ηθελημένα η μη θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με αρνητική επίπτωση για τον σύλλογο και γενικά η κόσμια συμπεριφορά τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ειδικά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρήγα Φεραίο πρέπει να αποτελέσει μια γιορτή του ποδοσφαίρου, μακριά από ακρότητες και από προκλήσεις! Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη το αγωνιστικό μας τμήμα και είμαστε σίγουροι ότι όχι μόνο αυτή την Κυριακή αλλά και κάθε Κυριακή η ομάδα της καρδιάς μας θα είναι μόνιμα στην κορυφή της βαθμολογίας!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις