Στη “μάχη” του φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ρίχνεαι ο Ολυμπιακός Β.

Στη “μάχη” του φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ρίχνεται ο Ολυμπιακός. Σήμερα στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τον ισχυρό Γ.Σ. Φαρσάλων με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής. Ίκαροι Τρικάλων-Ερμής Αγιάς “μονομαχούν” στον δεύτερο ημιτελικό.
Ο σημερινός…

…αντίπαλος του Ολυμπιακού φιγουράρει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ με μόλις μία ήττα στο παθητικό του, γεγονός που μαρτυρά και τη δυναμικότητά του.
Επίσης το έργο της βολιώτικης ομάδας δυσχεραίνουν και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Βασίλης Ντίκας μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο σε αγώνα πρωταθλήματος δεν έχει ξαναπαίξει, ενώ η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή μας εμπόδισε τη διεξαγωγή των προπονήσεων, αφού οι μετακινήσεις ήταν αδύνατες. Τουλάχιστον οι “ερυθρόλευκοι” πρόλαβαν να δώσουν δύο φιλικά, την περασμένη Δευτέρα με τη Μεταμόρφωση και την Τρίτη με την Ανάληψη, αλλά από τότε μόλις χθες κατάφεραν να προπονηθούν.
Οι παίκτες στους οποίους βασίζεται ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Φώνης Μαυρομιχάλης είναι οι: Κώστας Αλεξίου Χρήστος Καλογερόπουλος, Νίκος Παραλίκης, Θανάσης Παυλόπουλος, Νίκος Θέος, Αλέξανδρος Μακρίδης, Σωτήρης Αχριάνης, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Δημήτρης Καραθάνος, Ηλίας Φωσσές, Σταύρος Ροδολάκης, Χρήστος Βασιλείου, Νίκος Μαυροφώτης και ίσως ο Βασίλης Ντίκας.
Συνοπτικά το πρόγραμμα του Φάιναλ Φορ στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ είναι το ακόλουθο:
Σάββατο 3/1
17.00 Ολυμπιακός-ΓΣ Φαρσάλων
19.00 Ίκαροι Τρ.-Ερμής Αγιάς
Κυριακή 4/1
18.00 Τελικός Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ
Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Χαράλαμπου Βάτσιου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις