ΑΕΛ: Ψάχνεται για Γκαμπάλα ο Ντοντό!

«Γέφυρες» επιστροφής στο Αζερμπαϊτζάν για χάρη της Γκαμπάλα φαίνεται να ρίχνει ο Ντοντό, που δεν έχει προλάβει ακόμη να αγωνιστεί με τη Λάρισα.

Τι κι αν το κοντέρ βρίσκεται ακόμη στο μηδέν με τη φανέλα των «βυσσινί»; Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, δήμιος του Παναθηναϊκού πέρυσι στην Ευρώπη, έχει αρχίσει να αναπολεί τις μέρες που αγωνιζόταν στην Γκαμπάλα και δεν δίστασε να το εκφράσει δημόσια, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν. 

«Δεν έχω χρόνο να δω τα παιχνίδια της Γκαμπάλα, αλλά δεν πρόκειται να ξεχάσω τα χρόνια που έπαιξα εκεί. Μερικές φορές μου λείπει. Πέρασα πολύ όμορφα. Ελπίζω να επιστρέψω στην ομάδα. Χαίρομαι που βλέπω την Γκαμπάλα για δεύτερη σερί χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ. Δείχνει ότι εξελίσσεται σταδιακά. Θέλω να παίξω ξανά στην Γκαμπάλα, αν είχα την ευκαιρία να το κάνω, δεν θα την άφηνα έτσι…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντοντό στο «Goal.az».

Ενώ για τη ζωή στην Ελλάδα είπε: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι διαφορετικό τον τρόπο παιχνιδιού, όσο και σε βιοτικό επίπεδο. Είναι διαφορετικός ο τρόπος ζωής. Προσωπικά δεν μου φαίνεται και τόσο εύκολο, γι’ αυτό και δεν θέλω να προβώ σε περαιτέρω δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις