Γ. Αλεξίου: Να… χτυπήσουμε τις αδυναμίες της Νίκης

Για να μπορέσει ο Ρήγας Φεραίος να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να δείξει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο παιχνίδι της Κυριακής (25/9) με τη Νίκη στο Βελεστίνο και ενδεχομένως να έχει και την τύχη με το μέρος του.
Τα παραπάνω

υποστήριξε μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ένας εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του Ρήγα, ο Γιώργος Αλεξίου: «Την Κυριακή θα έχουμε σίγουρα δύσκολη αποστολή. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι το οποίο θέλουν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Η Νίκη γιατί συγκαταλέγεται στους διεκδικητές της ανόδου, έχοντας κάνει ήδη το «δύο στα δύο», αλλά και εμείς διότι κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και αυτό κάπου μας αγχώνει. Γι’ αυτό και αν θέλουμε να πάρουμε κάτι κόντρα στη Νίκη οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Θα προσπαθήσουμε να εξουδετερώσουμε τα ατού των αντιπάλων και να «χτυπήσουμε» πάνω στις δικές τους αδυναμίες. Γενικότερα πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι οι οποίοι θα έλθουν στο στάδιο του Βελεστίνου για να το παρακολουθήσουν».
Όσον αφορά τα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι ο 25χρονος ανασταλτικός μέσος μας είπε: «Τη Νίκη την ξέρουμε και μας ξέρει. Δεν υπάρχει τίποτε για να κρύψουμε όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα παίξει πιο δυνατά και θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες δείχνοντας ότι θέλει περισσότερο τους βαθμούς, αυτή θα έχει και τον πρώτο λόγο για να τους κατακτήσει. Από κει και πέρα ρόλο θα παίξει και η τύχη, όπως συμβαίνει πολλές φορές σε τέτοιου είδους ματς».
Ο Γιώργος Αλεξίου σχολίασε και την αρχή που έκανε ο Ρήγας στη φετινή Γ’ Εθνική εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως η ομάδα θα καταφέρει να βρει τον δρόμο της σχετικά σύντομα:
«Είναι γεγονός ότι κάναμε …στραβό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιους βαθμούς αν εκμεταλλευόμασταν το καλό διάστημα που είχαμε στην πρεμιέρα κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, δηλαδή στο πρώτο 40λεπτο ή αν η ευκαιρία που χάσαμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Διαγόρα Σεβαστής κατέληγε σε γκολ. Πάντως, ό,τι έγινε δεν αλλάζει.
Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε ότι και τις προηγούμενες χρονιές που επίσης στις πρώτες αγωνιστικές παρουσιάζαμε προβληματική εικόνα χάνοντας βαθμούς. Πιστεύω ότι θα βρούμε ξανά τον τρόπο να συνέλθουμε ώστε γρήγορα να ανέλθουμε βαθμολογικά σε μία θέση που θα αντικατοπτρίζει την αξία της ομάδας».
Πηγή εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις